Anlık Bildirim

Xbox Game Pass'e "Aile Üyeliği" gelebilir

Son dönemin en iyi servislerinden biri olan ve oyuncuların fazlasıyla sevdiği Xbox Game Pass istemine yeni bir üyelik çeşidi gelebilir. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Xbox Game Pass'e 'Aile Üyeliği' gelebilir Tam Boyutta Gör

Xbox’ın belki de son zamanlardaki en başarılı ve en kaliteli hizmeti olan Xbox Game Pass sistemi, şu anda oyuncuların sevdiği servislerden biri ve bu servis daha da büyüyecek gibi duruyor.

Bildiğiniz gibi Xbox Game Pass'e belirli bir ücret karşılığında abone oluyorsunuz ve servisin kütüphanesindeki oyunlara erişim sağlıyorsunuz. Sistemin şu anda 3 farklı üyeliği bulunuyor. Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass for PC ve Xbox Game Pass for Console. Ultimate üyeliğinde Live Gold, EA Play ve PC Game Pass özellikleri bulunuyor. Diğer üyelikler de isminden belli oluyor zaten.

Geçtiğimiz saatlerde Xbox başkanı Phil Spencer'a sorulan bir soru üzerine, servise gelebilecek olan yeni bir üyelik sistemi ortaya çıktı: Aile Üyeliği. Spotify ve Netflix gibi servislerde kullanılabilen Aile Üyeliği'nde bildiğiniz gibi birkaç kişi ortaklaşa üye oluyor ve kişi başı ücret, bariz bir şekilde düşüyor. 

Phil Spencer böyle bir planları olduğunu ve yapmak istedikleri bir şey olduğunu söyledi. Game Pass'e bu tarz bir üyeliğin gelmesi gerçekten güzel bir adım olur. Xbox Game Pass'in Ultimate üyeliği şu anda 44,99 TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim