Anlık Bildirim

Microsoft, Game Pass'i daha fazla insana ulaştırmak için yeni abonelik seçenekleri planlıyor

Microsoft, Xbox Game Pass sistemi ile birlikte çok daha fazla insana ulaşmak istiyor. Bu konuda da yeni abonelik planları hazırlamayı düşünüyor.

Xbox Game Pass'e yeni abonelik planları gelebilir Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi Microsoft'un Xbox ve PC için Xbox Game Pass isimli bir sistemi bulunuyor. Bu sistem ile birlikte aylık belirli bir ücret karşılığında büyük bir oyun kütüphanesine erişim sağlayabiliyorsunuz. Microsoft bu sistemi geliştirerek daha fazla insana ulaşmak istiyor.

Xbox Game Pass'in'te Yeni Abonelik Planları Görebiliriz

Dün akşam Xbox patronlarından Liz Hamren, Xbox'ın geleceği hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Xbox şu anda daha fazla insana ulaşmak istiyor. Hatta televizyonlara ve diğer bağımsız cihazlara Game Pass'i getirmek için de küresel bazı televizyon şirketleri ile çalışıyor. Liz Hamren'ın dediğine göre daha fazla insana ulaşmak için bu noktada kilit nokta Xbox Game Pass.

Liz Hamren, "Oyunlarımızı ve hizmetlerimizi dünya çapında daha fazla insana ulaştırmak için kesinlikle yenilikler yapmamız gerekiyor. Xbox Game Pass için yeni abonelik tekliflerini nasıl sunabileceğimizi araştırıyoruz. Varmak istediğim nokta şu: Oyun oynama sevincini yaşayan insanlara cihazlara, finansal gerçeklere ve coğrafyaya takılmadan bu deneyimi nasıl sunacağımızı düşünüyoruz." dedi.

Bu açıklamaya bakarak bölgelesel olarak yeni fiyatlandırmalar ve yeni abonelik planları görebiliriz. Her koşulda oyuncuların kârlı çıkacağı bir sistem üzerinde çalışıyorlar gibi duruyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim