Anlık Bildirim

Xbox başkanı Phil Spencer'dan Steam Deck'e tam not: "Xbox oyunları ve xCloud iyi çalışıyor"

Geçtiğimiz günlerde Valve'in yeni cihazı Steam Deck'i test etme şansı yakalayan Xbox başkanı Phil Spencer, Steam Deck'in Xbox oyunlarını ve xCloud'un gayet iyi çalıştığını söyledi.

Phil Spencer, Steam Deck'e tam not verdi Tam Boyutta Gör

Steam ile tanıdığımız Valve şirketi bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay yeni taşınabilir PC'si olan Steam Deck isimli bir cihaz tanıttı. Son birkaç haftadır çeşitli basın kuruluşları ve önemli isimler cihazı test ediyor. Geçtimiz saatlerde de Xbox başkanı Phil Spencer cihaz hakkındaki yorumlarını paylaştı.

Xbox Oyunları ve xCloud İyi Çalışıyor

Şahsi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Phil Spencer, cihazı bir süredir test ettiğini açıkladı. Genel olarak cihazdan memnun kaldığını ve çok beğendiğini açıklayan Spencer, özellikle ekran boyutu ve kontrolleri ayrıca övmesiyle dikkat çekti.

Phil Spencer'ın paylaşımına göre kendisi cihazda Halo ve Age of Empires oynamış. Bu sayede Spencer için kontrollerin bir strateji oyunu veya FPS oyunu için de iyi hissettirdiğini söyleyebiliriz. Ayrıca Spencer, Xbox'ın streaming servisi xCloud'un da Steam Deck'te iyi çalıştığını aktardı. xCloud'un iyi çalışması da oyuncular için gerçekten güzel haber. Ancak özellikle Game Pass'in nasıl çalışacağı veya çalışıp çalışmayacağı büyük merak konusu.

Steam Deck bu yıl sonunda çıkışını yapacak. Ne yazık ki şu anda Türkiye için satışta değil. Cihazın başlangıç fiyatı 400 dolar. Steam Deck için paylaşılan son reklam videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim