Anlık Bildirim

Xbox özel oyunu Gears of War'un tasarımcısı yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Xbox'ın önemli oyun serilerinden Gears of War'un baş tasarımcısı olan Cliff Bleszinski, yeni bir oyun üzerinde çalıştığını açıkladı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Xbox özel oyunu Gears of War'un tasarımcısı yeni bir oyun üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör

Hem Xbox'ın hem de oyun dünyasının en popüler ve en önemli oyun serilerinden biri olan Gears of War serisinin tasarımcısı Cliff Bleszinski, yeni bir oyun üzerinde çalıştığını açıkladı.

CliffyB olarak da tanınan ilk üç Gears of War oyununun tasarımcısı olan Cliff Bleszinski, şahsi Twitter hesabı üzerinden yeni bir oyun üzerinde çalıştığını açıkladı. Kendisi oyun sektöründe kesinlikle önemli isimlerden birisi ancak ne yazık ki 2018 yılında oyun sektörüne bir ara verdiğini açıklamıştı. Son açıklamasına göre de sektöre yeniden döndüğünü söyleyebiliriz.

Twitter üzerinden bazı yeni şeyler üzerinde çalıştığını açıklayan Cliff Bleszinski, ne yazık ki oyun hakkında hiçbir detay paylaşmadı. Ancak takipçilerinin sorduğu sorulara verdiği cevaplar üzerinden yeni oyunun, Gears of War serisi ile bir alakası olmadığını anlayabiliyoruz. 

Büyük ihtimalle oyun da geliştirme aşamasının çok başında. İlerleyen süreçte umuyoruz ki oyun hakkında daha fazla detay öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim