Anlık Bildirim

Daha önce PlayStation'a özel oyun yapan Kojima'nın yeni oyunu Xbox'a özel olabilir

Dün duyurulan PlayStation 5 özel oyunu Abandoned hakkında enteresan söylentiler çıkmaya başladı. Ardından da Xbox ve Kojima iş birliği ile ilgili söylentiler çıktı.

Daha önce PlayStation'a özel oyun yapan Kojima'nın yeni oyunu Xbox'a özel olabilir Tam Boyutta Gör

Dün akşam saatlerinde de sizlere aktardığımız gibi PlayStation 5 için özel olan Abandoned isimli bir oyun duyuruldu ancak oyun duyurulduğu gibi bazı komplo teorilerine yol açtı. Teorilere göre bu oyun Kojima'nın sıradaki oyunu ancak aynı Metal Gear Solid V'te yaptığı gibi oyunu başka bir stüdyo yapıyor gibi gösteriyor. Metal Gear Solid de aslında Kojima'nın bir oyunuydu ancak en başta başka bir isimle oyunu Moby Dick Studios geliştiriyor gibi göstermişlerdi. Şimdi de bu durumun aynısının Abandoned için olduğu söyleniyor.

Söylentilerin çıkmasının en büyük sebebi Abandoned isimli oyunun geliştirici ekibi Blue Box Game Studios'a dair bir bilgi olmaması ve şirketin oyun yönetmeni Hasan Kahraman'ın internette bir hesabının bulunmaması. Ancak oyun dünyasının bilinen isimlerinden Venture Beat muhabiri Jeff Grubb, bu söylentileri yalanladı. 

Yalanlamasının ardından da sebep olarak Kojima'nın şu anda yeni oyunu için Xbox ile görüştüğü ve anlaşmaya çok yakın olduklarını söyledi. Daha öncesinde sizlere aktardığımız gibi bir canlı yayında Phil Spencer'ın arkasındaki kitaplıkta Kojima Productions'ın figürü duruyordu. Phil Spencer bir duyuru yapmadan önce arkasındaki kitaplığa konu ile ilgili bir nesne yerleştiriyordu. Xbox Series S de duyurulmadan önce Phil Spencer'ın kitaplığında gözükmüştü.

Kojima Productions'ın şu anda bir oyun üzerinde çalıştığı ve çok yakın bir zamanda duyurulacağı biliniyor. Yakında yapılan duyurularla karışıklıklar da tamamen ortadan kalkacaktır. Ancak Abandoned hakkında çıkan söylentilerin çıkış noktası da insanı meraklandırmıyor değil.

Kaynakça https://comicbook.com/gaming/news/hideo-kojima-xbox-exclusive-game-rumor/ https://www.pushsquare.com/news/2021/04/kojima_reportedly_in_talks_with_xbox_as_ps5rs_abandoned_prompts_conspiracy_theories Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim