Anlık Bildirim

Xbox Series için 500GB'lık Seagate depolama genişletme kartı geliyor

Xbox Series'in depolama alanını genişletmenin tek yolu olan Seagate depolama geniştletme kartlarının arasında 500GB'lık yeni bir model gelecek gibi duruyor.

Xbox Series için 500GB'lık depolama genişletme kartı geliyor Tam Boyutta Gör

Yeni nesil konsolların çıkışından bu yana en çok tartışılan detaylardan biri şüphesiz konsolların depolama alanları oldu. Her şirket ise farklı çözümler sunmaya çalışıyor. Xbox'ın kullanıcılara sunduğu çözüm ise Seagate marka depolama geniştletme kartı.

500GB'lık Model Geliyor

Fransız web sitesi Xbox Squad'ın kaynağına göre Kasım 2021'de kullanıcılara daha düşük ve normal olarak daha ucuz bir genişletme karatı seçeneği sunulacak. Raporlara göre ürünün vergisiz fiyatı yurt dışında 125 Euro. Bu da oyuncuların karşısına yaklaşık olarak 149-169 Euro arasında bir ücret çıkacağı anlamına geliyor.

Haberlerin çıkmasının ardından Fransız perakendeci Micromania'da 500GB'lık genişletme kartı 154.99 € fiyatıyla satışa çıktı ve çıkış tarihi olarak da 14 Kasım gözüküyordu. Ancak listelenmeden birkaç saat sonra ürün silindi. Henüz resmi bir açıklama olmasa da tüm çıkan bilgilerin doğru olduğunu söyleyebiliriz. Sadece fiyatta küçük bir farklılık olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim