Anlık Bildirim

Xbox One kontrolcüsüne yeni güncellemeyle Xbox Series kontrolcüsünün özellikleri ekleniyor

Xbox Insider için yayınlanan son güncelleme ile birlikte Xbox Series kontrolcülerinde bulunan bazı özellikler Xbox One kontrolcülerine geliyor.

Xbox Series kontrolcüsünün özellikleri Xbox One'a geliyor Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi nesil geçişlerinde konsolların değişmesi ile birlikte yalnızca konsollar değil, kontrolcüler de yeni özelliklere kavuşuyor. Hatta bazıları baştan yenileniyor. Xbox, bu nesil geçişinde kontrolcüsünü görünüş açısından pek değiştirmedi. Teknik açıdan da çok değiştirmediğini söylemek gerek ki son gelen haber ile kontrolcüler birbirine biraz daha yaklaştı.

Xbox Series Özellikleri Xbox One'a Geliyor

Geçtiğimiz saatlerde Xbox Wire'da yapılan habere göre Xbox Insider üyeleri için yayınlanan son güncelleme ile birlikte Xbox Series kontrolcülerinde bulunan bazı özellikler Xbox One kontrolcülerine geliyor. Alpha Skip-Ahead ve Alpha derecesine sahip olanlar için yayınlanan yeni güncellemede Dynamic Latency Input ve Bluetooth Low Energy özellikleri Xbox One kontrolcüsüne geliyor.

Hali hazırda Xbox Series kontrolcülerinde bulunan bu özellikler yalnızca Xbox One kontrolcülerine değil ayrıca Xbox Elite Wireless Series 2 ve Xbox Adaptive kontrolcülerine de geliyor. Bu güncelleme dediğimiz gibi şu anda yalnızca Xbox Insider üyeleri için sunuldu ancak ilerleyen süreçte tüm kullanıcılara da sunulacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim