Anlık Bildirim

Xiaomi 12'nin 67 watt hızlı şarj teknolojisine sahip olacağı onaylandı

Bu ayın sonunda tanıtılması beklenen Xiaomi 12 için geri sayım başladı. Çinli 3C sertifikasyon kurumuna konuk olan akıllı telefonun 67 watt hızlı şarj desteğine sahip olacağı doğrulandı.

Xiaomi 12, 67 watt hızlı şarj desteği ile geliyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi, Qualcomm'un üst düzey Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alan yeni akıllı telefonlarını bu ayın sonlarına doğru tanıtacak. Xiaomi 12 serisi için geri sayım başlarken amiral gemisi ailesinin temel sürümü Çin'de sertifika aldı.

Akıllı telefon 2201123C model numarasına sahip. Sertifika belgelerine göre cihaz 67 watt hızlı şarj teknolojisiyle gelecek. Kıyaslama yapabilmeniz açısından mevcut Xiaomi Mi 11'in 55 watt hızlı şarj desteği sunduğunu belirtelim.

Xiaomi 12, 67 watt hızlı şarj desteği ile geliyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi 12 hakkında bilinenler

Xiaomi 12 başta da belirttiğimiz üzere Snapdragon 8 Gen 1 yonga setiyle donatılmış ilk akıllı telefonlardan biri olacak. Akıllı telefonun 5.000 mAh pil ve 50 megapiksel ana sensöre sahip arka kamera sistemiyle geleceği bildiriliyor.

Cihazla ilgili konuşulanlar arasında 120 Hz tazeleme oranı sunan OLED ekran da var. Xiaomi 12'nin çıkışı bu ayın sonunda büyük olasılıkla 28 Aralık'ta gerçekleşecek. Akıllı telefonun Xiaomi 12X ve Xiaomi 12 Pro ile birlikte tanıtılacağı söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim