Anlık Bildirim

Xiaomi 12 Pro'nun dayanıklılık videosu paylaşıldı: Bükülme testlerinde korkuttu

Xiaomi 12 Pro, ünlü Youtuber JerryRigEverything kanalı tarafından sağlamlık testine sokuldu. Çizilme testlerinden başarılı bir şekilde geçen yeni amiral gemisi, bükülme testlerinde korkuttu.

Xiaomi 12 Pro dayanıklılık testlerinden geçti Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon ve cihazlara uyguladığı zorlu sağlamlık testleri ile bilinen JerryRigEverything, gerçekleştirilen testlerde ikiye ayrılan OnePlus 10 Pro ile benzer özelliklere sahip olan Xiaomi 12 Pro’yu karşılaştırdı.

Paylaşılan videoya baktığımızda arka paneli Gorilla Glass 5 ile korunan ve alüminyum bir çerçeveye sahip olan yeni amiral gemisinin çizilme testlerinden başarılı bir şekilde geçtiği görülüyor. Cihazda oluşan çizikler Mohs sertlik ölçeğinde 6. seviyede ekranda görünür hale gelirken, daha derin çizikler 7. seviyede ortaya çıkıyor.

Bükülme testlerinde korkuttu

Videonun devamında cihazın ekran altı parmak izi okuyucunu test eden youtuber, ekranda çizikler oluşsa da sensörün başarılı bir şekilde çalışmaya devam ettiğini belirtiyor. Çakmak ile gerçekleştirilen ateş testinde ise ekranında kalıcı izler oluştuğu görülen Xiaomi 12 Pro'nun, bükülme söz konusu olduğunda çıkardığı sesler ile izleyenleri bir miktar korkuttuğunu söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13749 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Xiaomi 12 Pro, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim