Anlık Bildirim

Xiaomi 12 serisi hakkında yeni detaylar sızdırıldı: Ekran altı kamera bulunmayabilir

Snapdragon'un en yeni işlemcisini kullanan ilk telefonlar olacak Xiaomi 12 serisi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni seri ekran altı bir kameraya sahip olmayabilir. 

Xiaomi 12 serisi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Çinli telefon devi Xiaomi’nin Aralık ayının sonuna kadar Xiaomi 12 serisini piyasaya sürmesi bekleniyor. Xiaomi 12, Xiaomi 12X ve Xiaomi 12 Pro olarak üç modelden oluşacak seri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Delikli kamera tasarımı yerini koruyacak

Yeni serinin ekran altı kameraya sahip olması beklenirken DigitalChatStation tarafından sızdırılan bilgilere göre Xiaomi, üç modelde de delikli kamera tasarımını koruyacak ve çeşitli iyileştirmeler sunacak. Xiaomi'nin bu tercihinin sebebi kesin olarak bilinmiyor olsa da, MIX 4 modelinde kullanılan ekran altı kameranın bekleneni karşılamaması olduğu düşünülüyor.

Geçtiğimiz günlerde Xiaomi CEO'su Lei Jun, Snapdragon'un en yeni işlemcisini kullanan ilk telefonların Xiaomi 12serisi olacağını duyurmuştu. Bununla beraber Xiaomi 12 ve 12 Pro Snapdragon 8 gen 1 ile gelirken, 12X modeli Snapdragon 870 çipsetinden güç alacak ve tüm modeller 1 ile 120Hz değişken yenileme hızına sahip LTPO ekrana ev sahipliği yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim