Anlık Bildirim

Xiaomi, 86 inçlik yeni 4K TV'sini duyurdu: İşte özellikleri ve fiyatı

Xiaomi, EA Pro TV yelpazesini yeni bir modelle güncelledi. Çin'de tanıtılan 86 inçlik versiyon 4K çözünürlükte ekran ve  MEMC teknolojisi ve MediaTek işlemciyle geliyor.
Xiaomi, 86 inçlik yeni 4K TV'sini duyurdu: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör
Çinli teknoloji devi Xiaomi, EA Pro TV serisini 86 inç ekrana sahip yeni bir modelle genişletti. Yeni ultra büyük televizyon Çin'de 5.999 yuan (860 dolar) özel tanıtım fiyatıyla satılacak, liste fiyatı ise 6.999 yuan (1.004 dolar) olacak.

EA Pro serisinin 55 inç, 65 inç ve 75 inç versiyonları da bulunuyor. Son eklemeyle birlikte model sayısı dörde çıktı. Xiaomi TV EA Pro 86 metal bir gövdeye sahip. Üzerinde 4K çözünürlük (3840 × 2160 piksel) sunan bir panel bulunuyor.

Xiaomi, 86 inçlik yeni 4K TV'sini duyurdu: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör

MEMC teknolojisi sunuyor

Televizyonda MediaTek MT9638 işlemci mevcut. Ayrıca 2 GB RAM ve 16 GB depolama birimi içeriyor. Şirket yeni modelde ara kareler ekleyerek görüntü kalitesini artıran MEMC teknolojisine yer vermiş durumda. Wi-Fi ve Bluetooth 5.0 bağlantıları da var.

Xiaomi, 86 inçlik yeni 4K TV'sini duyurdu: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör
Xiaomi TV EA Pro 86 kablolu bağlantı için bir RJ-45 bağlantı noktası, iki adet USB Type-A ve iki adet HDMI girişleriyle geliyor. Ses performansından ise 20W gücünde hoparlör sistemi sorumlu. Yeni TV'nin Çin'deki perakende satışları 10 Aralık'ta başlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim