Anlık Bildirim

Xiaomi Band 8 Pro'nun pil ömrü açıklandı

Xiaomi yakında akıllı bileklik ailesine yeni bir model ekleyecek. Şirket lansman öncesinde Xiaomi Band 8 Pro isimli cihazın pil ömrü ile ilgili detayları açıkladı.
Xiaomi Band 8 Pro'nun pil ömrü açıklandı Tam Boyutta Gör
Xiaomi yakında tanıtacağı yeni akıllı bilekliğiyle ilgili detayları açıklamaya devam ediyor. Yeni modelin ekran boyutu ve pil ömrü açısından önceki nesilden farklı olacağı zaten biliniyor. Çinli marka lansmana kısa bir süre kala bu konuda bazı bilgiler verdi.

Üreticiye göre Xiaomi Band 8 Pro'daki pil 14 güne kadar dayanacak. Hatırlatma açısından Xiaomi Band 7 Pro'nun tek şarjla yaklaşık 12 gün çalışabildiğini belirtelim. Postere göre yeni modelin kullanım süresi AOD yani Daima Açık Ekran modu aktifken 6 güne ulaşacak.

Xiaomi Band 8 Pro'nun pil ömrü açıklandı Tam Boyutta Gör

Yeni gelişmiş sensör

Xiaomi Band 8 Pro'nun yeni bir çift kanallı sensör ve sağlık izleme algoritmasına sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca farklı renklerde kumaş, metal ve silikon kordon seçenekleriyle gelecek. Cihazın 60 Hz yenileme hızı sunan 1.74 inçlik bir ekran taşıyacağı biliniyor.

Xiaomi Smart Band 8 Pro, 14 Ağustos'ta tanıtılacak. Yani çok kısa bir süre içinde yeni akıllı bileklikle ilgili tüm ayrıntıları öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim