Anlık Bildirim

Xiaomi Black Shark 5S serisinin özellikleri açıklandı

Xiaomi'nin merakla beklenen yeni oyuncu telefonu modelleri Black Shark 5S ve 5S Pro'nun teknik detayları açıklandı. Yeni telefonlar Snapdragon 8+ Gen 1 ve SSD+UFS depolama ile geliyor. 

Xiaomi Black Shark 5S serisinin özellikleri açıklandı Tam Boyutta Gör

Black Shark 5 oyuncu telefonu serisini bu ayın başlarında küresel pazara sunan Xiaomi, yakında serinin yeni modelleri Black Shark 5S ve 5S Pro’yu piyasaya sürecek. Bugün Digital Chat Station tarafından yeni telefonları teknik detayları gün yüzüne çıktı.

Black Shark 5S ve 5S Pro özellikleri

Bildirilenlere göre Black Shark 5S ve 5S Pro, FHD+ çözünürlüğe ve ortalanmış bir kamera deliğine sahip basınca duyarlı 6.67 inç OLED ekranlar ile gelecek. Bununla beraber ekranların yenileme hızlarından açıkça bahsedilmiyor ancak söylentiler serinin 144Hz yenileme hızını sürdüreceği yönünde.

Yonga seti tarafında ise Qualcomm’un yeni amiral gemisi Snapdragon 8+ Gen 1’den güç alacak yeni telefonlar, 120W hızlı şarj desteğine sahip 4.790 mAh’lık bir batarya, SSD+UFS depolamaX ekseni motoru, stereo hoparlörler ve manyetik oyun tetik tuşlarını beraberinde getirecek. Ayrıca 5S modelinde 64 MP, 5S Pro’da ise 108MP’lik bir ana kamera sensörü yer alacak.

Eylül ayında piyasaya sürülmesi beklenen Black Shark 5S serisi hakkında tüm detaylar önümüzdeki haftalarda resmiyet kazanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim