Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro'nun global lansmanı 27 Mart'ta yapılacak

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin, Koronavirüs nedeniyle iptal edilen Mobil Dünya Kongresi 2020'de tanıtamadığı Mi 10 ve Mi 10 Pro'nun global lansmanı 27 Mart tarihinde yapılacak.

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro'nun global lansmanı 27 Mart'ta yapılacak Tam Boyutta Gör

Koronavirüs salgını, Mobil Dünya Kongresi 2020'nin iptal edilmesine yol açmış ve teknoloji şirketlerinin planlarını da alt üst etmişti. Bunlardan biri olan Xiaomi, Çin'de tanıttığı ancak global olarak lansmanını gerçekleştiremediği Mi 10 ve Mi 10 Pro'yu 27 Mart'ta tanıtacak.

Lansman çevrimiçi gerçekleştirlecek

Xiaomi'nin yeni akıllı telefon modelleri Mi 10 ve Mi 10 Pro, planlanandan bir ay sonra tanıtılmış olacak ve birkaç gün içinde de Avrupa'daki teknoloji mağazalarında satışa sunulacak. Bu arada cihazların Çin'deki satışları da devam ediyor. Xiaomi'nin Mi 10 ve Mi 10 Pro'yu satışa sunmasının ardından cihazların saniyeler içinde tükendiğini de belirtelim.

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro'nun global lansmanı 27 Mart'ta yapılacak Tam Boyutta Gör

Şimdiye kadar Çin'de gerçekleşen satışlarda, daha uygun fiyatlı olan Mi 10'un önde olduğu belirtiliyor. Avrupa ve diğer ülkelerdeki satışların da buna paralel olacağı düşünülebilir. Xiaomi, 27 Mart'ta gerçekleştireceği etkinliği çevrimiçi düzenleyecek ve bu yayın YouTube, Twitter ve Facebook üzerinden canlı izlenebilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim