Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 6 küllerinden doğuyor

2017 yılının en beğenilen amiral gemileri arasında yer alan Xiaomi Mi 6 modeli yeniden piyasaya çıkabilir. Firmanın orta seviye bir nostalji modeli üzerinde çalıştığı iddia ediliyor.

Xiaomi Mi 6 küllerinden doğuyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi markası ilk önce kullanıcı ara yüzü geliştirerek girdiği akıllı telefon pazarında bir süre sonra üretici konumuna geçmiş ve büyük beğeni toplamıştı. Bugüne kadar yüz milyonlarca telefon satan Xiaomi’nin bir modeli var ki unutulmadı.

Xiaomi Mi 6 2020 neler sunacak?

Xiaomi Mi 6 amiral gemisi döneminde en popüler amiral gemilerinden birisi haline gelmişti. Fiyat-performans anlamında her incelemeden olumlu not alan Xiaomi Mi 6 halen yüksek fiyat etiketi ile satılan bir model olmayı başarıyor.

Firmaya yakın kaynakların verdiği bilgilere göre Xiaomi Mi 6 yeniden sahneye çıkmaya hzırlanıyor. Orijinal model ile tasarım anlamında benzeyecek olan telefon muhtemelen yine 5.15 inçlik boyutunu koruyacak.

Snapdragon 700 serisi bir yonga setinden gücünü alması beklenen model tek veya çift kameraya sahip olacak. Bataryanın ise bir günü çıkaracak kapasitede olacağı tahmin ediliyor. Xiaomi Mi 6 2020 ile ilgili önümüzdeki dönemde daha fazla bilginin internete sızması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24012 kez okundu.
29 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi mi 6 2020 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim