Anlık Bildirim

Xiaomi TV Stick 4K duyuruldu

Xiaomi TV Stick 4K akıllı televizyon aparatı 4K çözünürlükler için geliştirilirken Dolby Vision, Dolby Atmos ve DTS HD gibi standartlara destek sunarak izleyiş tecrübesini zenginleştiriyor.

Xiaomi TV Stick 4K Tam Boyutta Gör

Set üstü medya kutuları dediğimiz akıllı televizyon adaptörleri artan ekran çözünürlüklerine uyum sağlamaya çalışıyor. Xiaomi’nin panel arkasında kaybolan minik akıllı televizyon aparatı TV Stick de güncellendi. 

Xiaomi TV Stick 4K özellikleri neler?

Xiaomi TV Stick 4K televizyon adaptörü 4K çözünürlükler için elde geçirilirken ayrıca yeni görüntü ve ses teknolojilerine destek sunarak izleme tecrübesini zenginleştirmeyi amaçlıyor. Dış tasarımda ise bir farklılık göze çarpmıyor. 

Yeni üründe Amlogic S905Y4 yonga seti kullanılmış. 4 adet Cortex-A35 ve Mali-G31 MP2 çekirdeği biraz daha grafik tarafına odaklanıyor. Verimlilik ise artıyor. Sistem 2GB RAM ve 8GB depolama ile destekleniyor. 

4K çözünürlük desteği yanında HDR içerikleri izlemek için Dolby Vision, ses tecrübesini zenginleştirmek için Dolby Atmos ve DTS HD standartlarına yer verilmiş. Kutudan Android 11 ile birlikte çıkıyor. Bluetooth 5.0 ve WiFi 2.4GHz/5GHz üzerinden bağlantı kuruyor. Henüz Xiaomi TV Stick 4K için bir fiyat açıklanmadı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20291 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi tv stick 4k, xiaomi ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim