Anlık Bildirim

Yeni 2021 Kia Sorento Türkiye fiyatı açıklandı

Tanıtılmasının üzerinden 1,5 yıl geçen yeni Kia Sorento'nun Türkiye fiyatı ve sunacağı özellikler belli oldu. 4x4 hibrit sistem ve Prestige donanımıyla gelen yeni Sorento'nun fiyatı haberimizde:

yeni 2021 kia sorento ön tasarım Tam Boyutta Gör

Yeni Kia Sorento geçtiğimiz yılın mart ayında tanıtılmış, tasarımı ve teknolojileriyle büyük beğeni toplamıştı. Yeni Sorento'nun Türkiye'ye gelişi merakla beklenirken, markanın sitesine baktığımızda fiyatının açıklanmış olduğunu görüyoruz. Buna göre yeni 2021 Kia Sorento fiyatı 899.900 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni 2021 Kia Sorento Türkiye fiyatı

Model Donanım Fiyat
Yeni Sorento 1.6L 230 PS DCT (Otomatik) Prestige 4x4 899.900 TL

Yeni Sorento özellikleriyle neler sunuyor?

Yeni 2021 Kia Sorento, tanıtımda da dikkatimizi çeken hibrit sistemle Türkiye'ye giriş yapıyor. Bu sistem 1.6 T-GDI turbo ünite, 60 beygirlik elektrik motoru ve 1,49 kWsa'lik batarya paketinin kombinasyonundan oluşuyor. Bu sayede toplamda 230 beygir güç ve 350 Nm tork üretilirken, 6 ileri otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sisteminin de devrede olduğunu görüyoruz.

Yeni Sorento, bu kombinasyon ve değerlerle birlikte 0-100 km/s hızlanmasını 8,6 saniyede tamamlıyor. Aracın azami hızı 193 km/s olarak açıklanırken, karma yakıt tüketiminin de 6,1 litre/100 km olduğu belirtilmiş.

yeni 2021 kia sorento iç tasarımı Tam Boyutta Gör

Zengin donanım ve teknolojiler

Yenilenen SUV'da şu an tek seçenek Prestige isimli donanım seviyesi. Yeni Sorento'nun Prestige donanım seviyesi özellik bakımından oldukça zengin. 19 inçlik alüminyum alaşım jantlar, projeksiyon tipi LED ön farlar, LED stoplar ve ön/arka sis lambaları, elektrikli panoramik cam tavan ve ön/arka park sensörleri gibi özellikler standart.

İç mekanda ise 12.3 inç Supervision gösterge paneli, 10.25 inç dokunmatik multimedya ekranı, head-up display, navigasyon, kablosuz şarj, geri görüş kamerası, çevre görüş kamerası, ısıtmalı direksiyon simidi, hafızalı, elektrikli, ısıtmalı ve soğutmalı ön koltuklar, ısıtmalı arka koltuklar, otomatik klima, katlanabilir 3. sıra koltuklar, kendiliğinden kararan dikiz aynası, elektrikli ve hafızalı bagaj kapağı gibi donanımlar mevcut.

Yeni 2021 Kia Sorento'nun güvenlik özelliklerine baktığımızdaysa arka park çarpışma önleme yardımcısı, akıllı hız sabitleyici, ön çarpışma engelleme yardımcısı, arka trafik uyarısı, kör nokta çarpışma önleme sistemi, şerit takip asistanı ve şeritte kalma asistanı gibi pek çok özellik görmekteyiz.

Almanya'da Sorento Hybrid 4x4'ün fiyatı 48.290 euro civarından başlıyor. Aşağıda otomobilin detaylı görsellerini izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
77494 kez okundu.
63 kişi, toplam 67 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
SUV, Kia ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim