Anlık Bildirim

Anadolu Isuzu, elektrikli NovoCITI Volt'un ilk yurt dışı teslimatını Fransa'ya gerçekleştirdi

Elektrikli araçların toplu taşımadaki payı giderek artıyor. Anadolu Isuzu'nun elektrikli midibüsü NovoCITI Volt da bu kapsamda Fransa yollarına çıkacak. İşte NovoCITI Volt özellikleri:

Elektrikli midibüs Isuzu NovoCITI Volt Fransa yollarında Tam Boyutta Gör

Anadolu Isuzu, geleceğin toplu taşıma trendlerine uygun olarak tasarladığı elektrikli midibüsü NovoCITI VOLT'un ilk yurt dışı teslimatını Fransa'ya gerçekleştirdi.

Fransa’da toplu taşıma hizmetlerinde kullanılacak NovoCITI VOLT, elektrikli motoru ve etkileyici tasarımı ile kentlerin sıfır emisyon, düşük gürültü ve modernite gibi öncelikli taleplerine başarıyla yanıt veriyor. NovoCITI VOLT, Anadolu Isuzu'nun belediyelerin ihtiyaçlarını dikkate alarak ürettiği Novociti Life platformu üzerinde geliştirildi.

8 metrelik uzunluğuyla yüksek manevra kabiliyetine sahip olan NovoCITI VOLT, düşük işletme maliyeti ve maksimum verimlilik avantajlarıyla öne çıkıyor. Araçta 255 kW güç ve 2355 Nm tork üreten elektrik motoru mevcut. NovoCITI VOLT’un bataryaları, 211kWh’lık kapasitesi ile araca 300 km’ye kadar menzil imkanı sunuyor. Bataryanın doldurulması DC hızlı şarj ile 2 saat, AC şarj ile 8,5 saat sürüyor. 

Tavana yerleştirilen bataryalar ve dengeli ağırlık dağılımı yolcu kapasitesinin 52’ye kadar yükseltilebilmesine olanak tanıyor. NovoCITI VOLT’un sahip olduğu rejeneratif frenleme sistemi araç menziline ve toplam güç yönetimine önemli bir katkı sağlıyor. Aracın sahip olduğu Sürücü Puanlama Sistemi, enerji tüketimi gibi değerlerin analizi ve her ihtiyaca yönelik sunulan farklı pil kapasiteleri ile operasyon verimliliğini en iyi hale getiriyor.

Elektrikli midibüs Isuzu NovoCITI Volt Fransa yollarında

Açıklamada görüşlerine yer verilen Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, Anadolu Isuzu olarak yurt dışı pazarlara ve Avrupa normlarına yönelik ürün geliştirme ve üretim yapma güçleriyle ihracattaki başarılara yenilerini eklemeye devam edeceklerini bildirdi.

Sürdürülebilir bir yaşam için doğanın korunmasına yönelik üretim süreçlerinde geliştirdikleri uygulamalar ve çevre dostu araçlarla yurt dışı pazarlardaki konumlarını güçlendirmeyi ve ihracat rakamlarını artırmayı hedeflediklerini aktaran Arıkan, "Dünya belediyelerinin güncel taleplerini tam olarak karşılayan, çevre dostu, sessiz, konforlu ve modern ulaşım çözümlerinde giderek daha fazla tercih ediliyoruz. Dünya standartlarında yenilikçi teknolojilere sahip çevre dostu aracımız NovoCITI VOLT elektrikli midibüsümüzün ilk teslimatını gerçekleştirdiğimiz için büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim