Anlık Bildirim

Yeni 2022 Honda Civic Sedan'ın yurt dışı fiyatları ve detaylı fotoğraflarına göz atın

2022 Honda Civic Sedan'ın ABD'de satışa sunulmasıyla birlikte yurt dışı fiyatları da ortaya çıkmaya başladı. Bunun yanı sıra tasarımı daha detaylı incelememizi sağlayan fotoğraflar da paylaşıldı.

Yeni 2022 Honda Civic Sedan'ın yurt dışı fiyatları ve detaylı fotoğraflarına göz atın Tam Boyutta Gör

Nisan'da tanıtılan yeni nesil 2022 Honda Civic Sedan'ın satışa sunulmaya başlamasıyla birlikte yurt dışı fiyatları da ortaya çıkmaya başladı. Yeni Civic Sedan'ların bayilere gelmeye başladığı ABD'de resmi fiyatlar belli oldu. Yapılan açıklamaya göre 2022 Honda Civic Sedan fiyatları vergiler ve tescil masrafları hariç 21.700 dolardan başlıyor.

Gelen bilgiye göre ABD'de satılan tüm 2022 Honda Civic Sedan'larda trafik sıkışıklığı asistanı, yenilenen adaptif hız sabitleme sistemi ve şerit takip asistanının da dahil olduğu pek çok güvenlik sistemi standart olarak geliyor. Giriş seviyesinde yer alan LX donanımında 158 beygir güç üreten 2.0 litre atmosferik motor CVT şanzımanla kombine edilmiş. Bu donanım seviyesindeki standart özellikler arasında Android Auto ve Apple CarPlay desteğine sahip 7 inç multimedya sistemi, LED farlar, 16 inç jantlar, kumaş koltuk döşemeleri, 4 hoparlörlü ses sistemi ve otomatik klima bulunuyor.

2022 Honda Civic Sedan'ın Sport donanım seviyesiyse 23.100 dolardan başlıyor. Bu seviyede de 18 inç alaşım jantlar, dış gövdedeki siyah detaylar, 8 hoparlörlü ses sistemi, deri kaplı direksiyon simidi ve vites kulakçıkları, Sport dahil 3 farklı sürüş modu, Full LED farlar ve geri görüş kamerası gibi donanımlar yer alıyor. EX donanım seviyesi de 180 beygir güç ve 240 Nm tork üreten 1.5 litre turbo motor ve CVT kombinasyonuyla geliyor. 24.700 dolardan başlayan bu versiyonda 17 inç alaşım jantlar, Full LED farlar, elektrikli sunroof, ısıtmalı ön koltuklar ve çift bölgeli otomatik klima gibi özellikler dikkat çekiyor.

Yeni 2022 Honda Civic Sedan'ın yurt dışı fiyatları ve detaylı fotoğraflarına göz atın Tam Boyutta Gör

2022 Honda Civic Sedan'ın yine aynı motorla gelen Touring donanım seviyesinde ise 3 farklı sürüş modu, 18 inç alaşım jantlar, Full LED farlar, LED sis lambaları, deri döşeme, elektrikli sunroof, elektrikli ve ısıtmalı ön koltuklar, 12 hoparlörlü bose ses sistemi, çift bölgeli otomatik klima, kablosuz Android Auto ve Apple CarPlay, 9 inç multimedya ekranı, Honda uydu bağlantılı navigasyon gibi özellikler mevcut. Bu versiyonun başlangıç fiyatı da 28.300 dolar.

Mevcut Honda Civic Sedan şu anda ülkemizde üretiliyor olsa da daha önce duyurulduğu üzere üretim eylül ayında sona erecek. Bu kapsamda yeni nesil 2022 Honda Civic Sedan'ın Tayland'dan ithal edileceği ve ekim ayından itibaren Türkiye'de olacağı konuşuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
37463 kez okundu.
37 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, otomotiv ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim