Anlık Bildirim

Makyajlı Skoda Octavia'nın çizimleri paylaşıldı

Sedan ve Combi versiyonlarıyla satışa sunulmaya devam edecek olan makyajlı Octavia'nın yenilenen ön ve arka ışık imzası dikkat çekiyor. Yenilenen Octavia'nın tüm detaylarını bu ay öğreneceğiz.

Skoda, makyajlanan Octavia modelinin tanıtımına hazırlanıyor. Bugün resmi çizimleri paylaşılan makyajlı 2024 Skoda Octavia, 14 Şubat'ta düzenlenecek olan dijital dünya prömiyeri ile tanıtılacak.

Paylaşılan çizimlere baktığımızda yenilenen Octavia'nın gündüz LED'leri hemen göze çarpıyor. Yenilenen aydınlatmalar artık ters V şekilli tasarımıyla panjurun alt kısmına doğru uzanıyor. Yeni ışık imzasına sahip ikinci nesil LED matrix farların görev yapacağı modelin farlarının içinde kristal şekilli mavi elementler de dikkat çekici bir unsur olarak yer alacak.

Yeni 2024 Skoda Octavia'nın çizimleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör
Makyajlı Skoda Octavia'nın arka bölümünde, bölünmüş çizgilerden oluşan yeni ışık imzası ile Audi modellerine benzeyen bir tasarıma yer verilmiş. Söz konusu Octavia'nın RS versiyonu olduğunda ise daha agresif tamponlar, daha büyük çift renkli jantlar ve onların üzerinde yer alan RS logoları dikkat çekiyor. İç mekana ilişkin henüz bir paylaşım gelmedi. Anlaşılan bunun için tanıtımı beklememiz gerekiyor.

Octavia, sedan gövde tipinin yanı sıra Combi versiyonuyla da satışa sunulmaya devam ediyor. 14 Şubat'taki lansmanda Sportline ve RS'in de dahil olduğu tüm versiyonlar tanıtılacak. Konuyla ilgili gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim