Anlık Bildirim

Yapılan yeni test, soğutması küçük olan yeni PS5 modelinin daha soğuk olduğunu gösteriyor

Geçtiğimiz haftalarda satışa çıkan soğutması küçük olan PlayStation 5 modelinin daha serin çalıştığına dair yeni bir test yayınlandı.

Yeni bir test, yeni PS5'in daha soğuk olduğunu gösteriyor

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda yeni bir PS5 modeli satışa çıktı. Bu yeni modelin soğutması daha küçük ve model çıktığından bu yana oyuncular PS5'teki ısının nasıl değişeceğini merak ediyor ve Sony'den hala resmi açıklama gelmedi.

Yeni Teste Göre Yeni Model Daha Soğuk

Geçtiğimiz saatlerde Hardware Busters International kanalında yeni model ile eski modelin ısısı karşılaştırıldı. Yapılan bu teste göre ortaya atılan iddialar yanlış. Hardware Busters'ın yaptığı testlerde yeni modelin CPU'sunun eski modele göre 11 derece daha soğuk çalıştığı ancak belleğin 8 derece daha sıcak çalıştığı gözlemlenmiş. Tekrar hatırlatmakta fayda var henüz Sony'den resmi bir açıklama gelmediği için yapılan tüm bu testler kesin sonucu göstermiyor. Testler cihazdan cihaza bile farklılık gösterebilir.

YouTuber Austin Evans'ın yaptığı test ise yeni modelin dışarıya üflediği havanın 3 derece daha sıcak olduğu yönündeydi. Ancak Hardware Busters, dışarıya üflenen havadan ziyade en önemlisinin CPU sıcaklığı olduğunu söylüyor. Yeni testin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8368 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PS 5, PlayStation ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim