Anlık Bildirim

Yeni Ford Mondeo'nun ST-Line versiyonuyla birlikte iç mekanı da ortaya çıktı

Changan Ford tarafından Çin'de üretilen ve sadece bu pazarda satılması planlanan 2022 Ford Mondeo'nun ST-Line versiyonu da görücüye çıktı. İşte yeni Mondeo ST-Line'ın iç ve dış tasarımı.

Yeni Ford Mondeo'nun ST-Line versiyonu ve kabini ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Geçen ay Çin'de yeni 2022 Mondeo'nun örtüsünü kaldıran Ford bu kez yenilenen sedanın sportif ST-Line versiyonuyla karşımızda. Üstelik bu kez yeni Ford Mondeo'nun iç mekanı da gösterildi.

Aslına bakılırsa yeni Mondeo ST-Line'ın dış tasarımını geçen yıl Çin'in Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı'nın paylaştığı fotoğraflar sayesinde görmüştük. Standart versiyona göre panjurdaki detaylar biraz daha farklı. Ön tamponda boydan boya uzanan parlak siyah kanat dikkat çekiyor. Farklı jantların dikkat çektiği otomobilin arka bölümünde de daha büyük bir difüzör bulunuyor.

Yeni paylaşımla birlikte Çinli Mondeo'nun iç mekanını da ilk kez gördük. Geçen yıl tanıtılan Ford Evos ile aynı detaylara sahip diyebiliriz. Bu alanda ilk göze çarpan detay konsoldaki 1.1 metrelik (43 inç) panel oluyor. Bu panel, 12,3 inç dijital gösterge ekranı ve 4K çözünürlüğe sahip 27 inç SYNC+ 2.0 multimedya ekranından oluşuyor. Mondeo ST-Line'da spor koltuklar, kırmızı detaylar, ambiyans aydınlatması ve panoramik cam tavan bulunuyor.

Yeni Ford Mondeo'nun ST-Line versiyonu ve kabini ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

2022 Ford Mondeo ST-Line'ın görünümü daha sportif olsa da kaputun altındaki seçenek değişmemiş. 235 beygirlik 2.0 litre EcoBoost dört silindirli turbo ünite 8 ileri otomatik şanzımanla kombine edilmiş.

Çin'de yeni jenerasyonuyla yaşamaya devam eden 2022 Ford Mondeo'nun üretimi Changan Ford tarafından yapılıyor. Üstelik banttan inen ilk araçlar bayilerde yerlerini almaya başladı. Avrupa ve ABD için daha önce yapılan açıklamalar geçerliliğini koruyor. Mondeo/Fusion bu pazarlarda emekliye ayrıldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
28315 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
çin, ford ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim