Anlık Bildirim

Yeni Ford Mondeo'nun tasarımı Çin'de ortaya çıktı

Yakında Avrupa'da emekliye ayrılacak olan Ford Mondeo'nun ismini taşıyan yeni bir model ortaya çıktı. Çin'de paylaşılan görseller yeni Ford Mondeo'nun tasarımını gözler önüne serdi.

Yeni Ford Mondeo'nun tasarımı Çin'de ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Bu yılın ilk yarısında Ford Mondeo'nun Avrupa'da emekliye ayrılacağı ve yerini alacak modelin farklı bir isimle geleceği açıklanmıştı. Öte yandan bugün Çin'de Mondeo ismiyle yeni model ortaya çıktı. Avrupa içinse durum hala belirsiz.

Çin Endüstri ve Bilgi Teknolojisi Bakanlığının paylaştığı fotoğraflar yeni Ford Mondeo'nun dış tasarımını ortaya çıkardı. Sedan formunu koruduğu gözlenen otomobilin ön tasarımı daha önce Çin'de tanıtılan Ford Evos ile neredeyse aynı. Sadece aydınlatmalar ve tampon kısmında değişim görülüyor.

Yeni Ford Mondeo'nun tasarımı Çin'de ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

ST Line versiyonuyla karşımızda olan yeni Ford Mondeo'da sportif dokunuşlar, siyah dokunuşlar ve çift tonlu gövde rengi dikkat çekiyor. Yandan bakıldığında gizli kapı kolları göze çarparken, arkada ise boydan boya uzanan bir şeritle birleşen stoplar, büyük bir difüzör, Mondeo yazısı ve siyah bagaj spoyleri bulunuyor.

Gelen bilgiye göre yeni Ford Mondeo, Çin'de 235 beygir güç üreten 2.0 litre benzinli motorla satılacak. Otomobilin uzunluğu 4935 mm, aks mesafesiyse 2945 mm olacak. Bu da onu şu anda Avrupa'da satışta olan mevcut modelden daha uzun yapıyor. Bunun dışında şu an için herhangi bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
42324 kez okundu.
36 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ford, mondeo ve
2 etiket daha çin avrupa
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim