Anlık Bildirim

Yeni güncellemelerle birlikte AirPods modellerine de yeni özellikler eklendi

WWDC20'de duyurulan işletim sistemi güncellemelerinden AirPods modelleri de nasibini aldı. Güncellenen AirPods yazılımlarıyla birlikte AirPods'lara iki yeni önemli özellik eklendi.

WWDC20'de duyurulan işletim sistemi güncellemelerinden AirPods modelleri de nasibini aldı. Güncellenen AirPods yazılımlarıyla birlikte AirPods modelleri yeni özelliklere kavuştu.

iPhone, iPad ve Mac arasında otomatik geçiş

Tüm AirPods modelleri artık kullanıcının manuel olarak geçiş yapmasına gerek kalmadan, cihazlar arasında otomatik olarak geçiş yapabilecek. Örneğin AirPods'unuz iPad'inize bağlıyken, iPhone'unuza bir çağrı gelmesi durumunda AirPods'un iPad ile bağlantısı kesilecek ve hızlıca iPhone ile eşleşme kurulacak. 

Yeni güncellemelerle birlikte AirPods modellerine de yeni özellikler eklendi Tam Boyutta Gör

AirPods Pro için uzamsal ses deneyimi 

AirPods Pro, Apple'ın "Spatial Audio" olarak adlandırdığı özellik sayesinde 3D surround ses deneyimi sunacak. Tıpkı bir sinema salaonunda olduğu gibi uzamsal ses efekti verebilecek olan AirPods Pro, yerleşik ivmeölçer sayesinde kafanızı ya da AirPods'un bağlı olduğu cihazı çevirdiğiniz yere göre sesi kalibre ederek, seslerin nereden geldiği dinamik olarak ayarlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim