Anlık Bildirim

Yeni Honda Integra Hatchback Çin'de tanıtıldı

Büyük oranda temel aldığı 11'inci nesil Civic'e benzeyen yeni Honda Integra Hatchback, tasarımındaki ufak değişikliklerle daha sportif görünüyor. İşte detaylar:  
Yeni Honda Integra Hatchback Çin'de tanıtıldı Tam Boyutta Gör
Honda, yeni Civic'in ikizi gibi görünen yeni Integra sedanı 2021 yılında Çin'de tanıtmıştı. Japon üretici bu kez yeni Honda Integra'nın hatchback versiyonuyla karşımızda. GAC-Honda iştiraki tarafından üretilecek olan yeni Honda Integra Hatchback, tahmin edileceği üzere 11'inci nesil Civic'i temel alıyor.

Yeni Honda Integra Hatchback, iki farklı versiyonla satılacak. Hibrit versiyonda Atkinson çevrimli 2.0 litre motor görev yapıyor. Söz konusu motor, elektrik desteğiyle 6000 d/d'da 141 beygir güç ve 4500 d/d'da 186 Nm tork üretiyor. İkinci seçenekte ise 180 beygir güç ve 240 Nm tork üreten 1.5 litre turbo benzinli motor karşımıza çıkıyor. Şanzıman olarak da 6 ileri manuel veya CVT opsiyonu sunuluyor.

Tasarım olarak sedan gövde tipinde olduğu gibi Civic ile büyük benzerlik söz konusu ancak bazı ufak farklılıklar mevcut. Ön tarafta farlar ve daha agresif tampon ile başlayan bu değişiklikler yan tarafta jantlar ile devam ediyor. Arkada ise dikey reflektörler ve daha sportif arka difüzör dışında herhangi bir değişiklik bulunmuyor. Bu son değişiklik benzinli model için geçerli. Hibrit versiyonda krom egzoz çıkışları mevcut değil.

Yeni Honda Integra Hatchback için ön sipariş süreci başladı ancak fiyat henüz açıklanmadı. Yerel medyaya göre başlangıç fiyatının 129.900 yuan (361.600 TL) civarında olması ön görülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12591 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
honda, honda integra ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim