Anlık Bildirim

Yeni 2021 Hyundai Santa Fe Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

Yepyeni iç ve dış tasarımı, modern teknolojileri ve 7 koltuklu yaşam alanıyla dikkatleri üzerine çeken yeni 2021 Hyundai Santa Fe Hibrit'in Türkiye fiyatı belli oldu. İşte detaylar:

yeni hyundai santa fe dış tasarım Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yılın ortasında tanıtılan yeni Hyundai Santa Fe'nin Türkiye fiyatı belli oldu. 2021 Hyundai Santa Fe fiyatı 889.000 TL'den başlıyor.

Yeni Santa Fe Hibrit özellikleriyle neler sunuyor?

2021 Hyundai Santa Fe ülkemizde sadece 1.6 Hibrit sistemle tercih edilebiliyor. Bu sistem 1.6 litre T-GDI benzinli ünite, 44.2 kW elektrik motoru ve 1.49 kWsa lityum-iyon polimer bataryadan meydana geliyor. Bu sayede toplam 230 beygir güç ve 350 Nm tork açığa çıkıyor. Yeni Santa Fe'de 6 ileri otomatik şanzıman ve HTRAC 4x4 çekiş destek sistemi standart. Azami hız da 187 km/s.

Markanın üçüncü nesil modüler platformu üzerine inşa edilen yeni Santa Fe, Türkiye'de Progressive donanım seviyesiyle sunuluyor. Santa Fe'de 19 inç alaşımlı jantlar, LED ön-arka farlar, LED gündüz farları, akıllı bagaj kapağı, solar ön cam ve kapı camları, elektrik kontrollü ısıtmalı ve katlanabilir yan aynalar ve elektrikli açılabilir panoramik cam tavan gibi donanımlar standart.

yeni hyundai santa fe iç tasarım Tam Boyutta Gör

Yenilenen SUV'un iç mekanına baktığımızdaysa 12,3 inç LCD renkli gösterge ekranı, head-up display, 10,25 inç dokunmatik multimedya ekranı ve navigasyon, Android Auto ve Apple CarPlay desteği, Krell Premium ses sistemi, kablosuz şarj ünitesi, anahtarsız giriş ve çalıştırma, kör nokta görüntüleme asistanı ve 360 derece çevre görüş kamera sistemi gibi standart özellikler görmekteyiz.

2021 Hyundai Santa Fe'de yokuş iniş ve kalkış destek sistemi, dur ve kalk özellikli akıllı hız sabitleyici, şeritte kalma asistanı, şerit takip asistanı, ön çarpışma engelleme asistanı, kör nokta çarpışma önleme asistanı, arka park asistanı, sürücü dikkat uyarısı, güvenli çıkış uyarı sistemi ve akıllı park yardım asistanı gibi pek çok sürüş asistan teknolojisi de mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
87031 kez okundu.
45 kişi, toplam 61 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, SUV ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim