Anlık Bildirim

Yeni Jurassic World filminin başrol oyuncuları belli oldu

Son filmlerden tamamen bağımsız, yepyeni bir hikâye anlatacak olan yeni Jurassic World filminin başrol oyuncuları belli oldu. Gareth Edwards'ın yöneteceği film 2025'te vizyona girecek.
Yeni Jurassic World filmi başrol oyuncularını buldu Tam Boyutta Gör
Kısa süre önce hazırlıklarına başladığı yeni Jurassic World filmini 2025'e yetiştirmek isteyen Universal, bu filmi hızlıca şekillendirmeye devam ediyor. Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'ın başrollerini üstlendiği son filmlerden tamamen bağımsız olacak bu yeni filmin başrollerini üstlenecek isimler de belli oldu.

Daha önce açıklanan Scarlett Johansson ve Jonathan Bailey ile birlikte başrolleri paylaşacak isim Rupert Friend olacak. Filmin oyuncu kadrosunda bu üç isme Manuel Garcia-Rulfo (The Lincoln Lawyer) da eşlik edecek. Homeland ve Hitman: Agent 47 gibi yapımlarla tanınan Rupert Friend, son dönemde Wes Anderson filmleriyle adından söz ettirmeyi başardı.

Yeni Jurassic World Filmi, 2 Temmuz 2025'te Vizyona Girecek

İlk Jurassic Park filminin senaristi olan ancak ondan sonra seriden ayrılan David Koepp'in senaryosunu yazdığı bu yeni Jurassic World filmini Gareth Edwards yönetecek. Son olarak Yaratıcı (The Creator) filmine imza atan Gareth Edwards'ın filmografisinde Monsters, Godzilla ve Rogue One: A Star Wars Story gibi dikkat çekici filmler bulunuyor.

2 Temmuz 2025'te vizyona gireceği açıklanan filmin çekimlerine önümüzdeki ay başlanması planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim