Anlık Bildirim

Yeni Lamborghini Countach'ın ipucu görselleri paylaşıldı

Kısa süre önce ikonik süper otomobil modeli Countach'ın geri döneceğini duyuran Lamborghini, çok geçmeden yeni modelin tasarımı hakkında ipuçları vermeye başladı.

Yeni Lamborghini Countach'ın ipucu görselleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Otomotiv dünyasının belki de en ikonik süper otomobillerinden biri olan Lamborghini Countach geri dönüyor. Bu haberi iki gün önce bizlere duyuran İtalyan marka şimdi de efsane modelin tasarımına dair ilk ipuçlarını paylaştı.

İlk paylaşılan brandalı görselde yeni Lamborghini Countach'ın genel gövde şekli itibariyle orijinal modele benzeyeceğini görmüştük. Bu kez paylaşılan ipuçları yeni modelin bazı tasarımsal noktalarına dikkat çekiyor. Örneğin otomobilin ön bölümünden bir kesit sunan ilk görseldeki ince panjurda 'countach' yazısı dikkat çekiyor. Alt bölümde de oldukça büyük bir merkez hava girişi ve geniş bir ön kanat göze çarpıyor.

Yeni Lamborghini Countach'ın ipucu görselleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör

İkinci görselde, üç katmanlı koruma kapağının altında yatan ve yeni Countach'a güç verecek olan V12 üniteyi görmekteyiz. Motor üzerinde altın renkli detaylar da göze çarpıyor. Söz konusu ünitenin elektrik desteğine sahip olması muhtemel. Son görseldeyse arka bölümde bulunan motor hava girişi yer alıyor. Bu alanın köşeli yapısı da orijinal modeldekiyle oldukça benzer. Bu da yeni Countach'ta çeşitli retro esintiler göreceğimiz anlamına geliyor.

Lamborghini'nin yeni Countach'ı görücüye çıkaracağı tarih henüz belli değil. Konuyla ilgili detaylar geldikçe siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz. İtalyan marka geçtiğimiz ay 780 beygirlik Aventador Ultimae modelini tanıtmıştı. Bu modelle ilgili detaylara dilerseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni Lamborghini Countach'ın ipucu görselleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7102 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
süper otomobil, lamborghini ve countach
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim