Anlık Bildirim

Yeni Marvel oyunu Midnight Suns'tan Wolverine'in oynanışına odaklanan video paylaşıldı

Firaxis'in, yani XCOM'un geliştiricisinin Marvel karakterlerinden oluşan yeni oyunu Marvel's Midnight Suns'tan geçtiğimiz saatlerde bir oynanış videosu paylaşıldı.

Yeni Marvel's Midnight Suns'tan yeni oynanış videosu paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını 2K Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Firaxis Games'in yaptığı Marvel's Midnight Suns'tan yeni bir video paylaşıldı.

Paylaşılan videoda popüler Marvel karakteri Wolverine'in Sabretooth ile olan dövüşünü ve yeni oynanış görüntüleri görebiliyoruz. 

Oyun için planlanan çıkış tarihi Mart 2022. Çıkış yapacağı platformlar ise PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (SteamEpic Games Store). Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Marvel's Midnight Suns Oynanış Videosu

Marvel's Midnight Suns, Marvel Evreni'nin karanlık yüzünde geçen yeni bir taktik RPG oyunudur. Şeytanların Annesi Lilith'in efendisini yeniden canlandırmasını ve dünyanın sonunu getirmesini engellemek için şeytani güçlere karşı savaşırken Iron Man, Wolverine, Ghost Rider ve Blade gibi ikonik kahramanlarla takım olun ve onların arasına katılın.

Artık başka şansı kalmayan Dünya'nın en görkemli kahramanları, efsanevi bir kahraman ve dünyanın sonunun gelmesini durdurmak için insanlığın son umudu olan Hunter'ı umutsuzca hayata döndürmek için Midnight Suns -Ghost Rider, Blade, Magik ve Nico Minoru- ile bir araya geliyor. Hunter olarak kendi takımınızı kurmalı, onların güvenini kazanmalı ve onlara bugüne kadar görülmüş en büyük mücadele karşısında önderlik etmelisiniz.

MARVEL MACERANIZ

Marvel Evreni'ndeki özelleştirilebilir ilk resmî kahraman olan Hunter ile maceraya atılın. Takımınızın yeteneklerini ve oynanış tarzını özelleştirirken The Avengers, X-Men, Runaways ve diğer evrenlerden gelen efsanevi bir kahraman havuzuna önderlik edin.

MARVEL'IN KARANLIK TARAFINI KEŞFEDİN

Lilith'in şeytani güçlerine karşı ayaklanın ve tanıdık kahramanları doğaüstü ve mistik güçlerle dolu yabancı bir dünyaya getiren sürükleyici bir hikâyeyi deneyimleyin.

EFSANELER ARASINDA YAŞAYIN

Kahramanları yeni bir gözle görün ve savaş alanı dışında ilişkiler geliştirip kişisel bağları güçlendirirken ek yetenekler açın. Takım arkadaşlarınızla zaman geçirerek, etrafı keşfederek ve bölgenin gizli sırlarını açığa çıkararak The Abbey'e dalın ve keşfedin.

BİR SÜPER KAHRAMAN GİBİ DÜŞÜNÜN VE SAVAŞIN

Dost kahramanlarla ekip kurun, taktik savaş alanını değerlendirin ve karanlığın güçlerine karşı stratejik açıdan yıkıcı ikonik saldırılar başlatın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim