Anlık Bildirim

Yeni nesil 2023 Mini Cooper S'in tasarımı ortaya çıktı

Çin'de çekildiği belirtilen fotoğraflar, yeni nesil Mini Cooper S'in tasarımını gözler önüne serdi. Kompakt hatch'in özellikle arka bölümündeki tasarım çokça konuşulacağa benziyor.

Yeni nesil 2023 Mini Cooper S'in tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz ay kamuflajlı ipucu görselleri paylaşılan yeni nesil 2023 Mini Cooper S'in tasarımı sosyal medyada dolaşan fotoğraflarla gözler önüne serildi. Fotoğrafların Çin kaynaklı olduğu belirtiliyor.

3 kapılı kompakt hatchback yeni neslinde de tanıdık bir yüze sahip. Ön bölümde daha modern LED grafiklere sahip yuvarlak farlar dikkat çekiyor. Panjurun büyük bir bölümü gövdeyle aynı renge sahip bir panelle kapatılmış. Farların altına kadar uzanan ön kaput değişmiş, ayrıca tampon da daha sade görünecek biçimde elden geçirilmiş.

2023 Mini Cooper S'in profilinde çok bir değişiklik yok. Sütunlar güncel modeldeki gibi siyah, tavan ise gövdeyle aynı renkte tasarlanmış. Kapı kollarının tasarımı değişmiş, ayrıca omuz çizgisi de özellikle arka tarafta daha belirgin olacak biçimde genişletilmiş. Bu da önden oldukça sakin görünen Mini hatch'in arka tarafta daha kaslı görünmesini sağlamış.

Yeni nesil 2023 Mini Cooper S'in tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Kompakt modeldeki asıl değişim arka tarafta yaşanmış. Stoplar eskiye göre çok daha farklı bir şekle sahip. Ayrıca stopların üzerinde siyah renkli, örümcek ağına benzer detaylara yer verilmiş. Model yazısı ise stoplar arasında uzanan siyah şerit üzerine konumlandırılmış. Buna ek olarak, öndeki panel ve arkada egzoz çıkışlarının olmayışından yola çıkarak karşımızdakinin tamamen elektrikli versiyon olabileceğini söylemek mümkün.

2023 Mini Cooper S'in iç mekanında hala biraz kamuflaj olsa da asıl önemli noktaları görebiliyoruz. Sürücünün önünde gösterge paneli olmaması dikkat çekici. Bunun yerine head-up display göze çarpıyor. Konsolun merkezinde ise oldukça büyük ve yuvarlak bir multimedya ekranı kullanılmış. Onun altında da klima kontrollerine ait olması muhtemel fiziksel düğmeler yer alıyor.

2023'te piyasaya sürüleceği onaylanan yeni nesil Mini hatch, benzinli/dizel ve elektrikli versiyonlara sahip olacak. Yeni modelin BMW Group bünyesindeki pek çok modelde kullanılan FAAR platformunun kısaltılmış bir versiyonunu kullanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10355 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mini, cooper s ve elektrikli araçlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim