Anlık Bildirim

Yeni nesil iMac daha büyük ekranla gelebilir

Apple’ın son dönemde teknoloji dünyasının gündeminde üst sıralarda yer edinen M1 yongasıyla gelmesi beklenen yeni iMac’ler görünüşe göre ekran tarafında da güncellemeye sahne olacak.

Yeni nesil iMac daha büyük ekranla gelebilir Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Apple’ın son dönemde çözümlerinde kullandığı yonga başlığında Intel’i terkederek kendi geliştirdiği işlemciye geçiş yapması dikkat çekmişti.

Yeni iMac daha büyük ekranla gelebilir

İddialara göre kalbine Apple M1 yongasını taşıması beklenen yeni nesil iMac’ler ekran başlığında da güncellenecek. Hatırlayacağınız üzere Daha önce daha ince çerçeveli ve metal alt bölmeden arındırılmış Pro Display XDR benzeri bir ekranın kullanılacağı raporu paylaşılmıştı.

Bir Twitter kullanıcısının paylaşımına göre Apple 27’’ seçeneğini daha büyük bir ekranla güncelleyecek. Bu da daha önceki paylaşımları göz önünde bulunduracak olursak Pro Display XDR’da da olduğu gibi 32’’ boyutunu akıllara getiriyor.

Yeni nesil iMac daha büyük ekranla gelebilir Tam Boyutta Gör

2012 yılından bu yana değişikliğe gidilmeyen iMac'te böylelikle uzun bir aradan sonra değişikliğe gidilmiş olunacak. Ayrıca ilk satışa sunulan Mac'lerle benzer şekilde renkli seçeneklerin sunulması da gündemde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim