Anlık Bildirim

Yeni nesil Windows için bekleyiş sona eriyor: İşte tanıtım tarihi

Microsoft merakla beklenen yeni nesil Windows'un tanıtım tarihini açıkladı. İşletim sistemi deneyimini tamamen yenileyecek Sun Valley, son on yılın en önemli Windows güncellemelerinden biri olacak.

Yeni nesil Windows geliyor

Microsoft'un Windows cephesinde büyük bir revizyon hazırlığında olduğunu zaten biliyoruz. Yazılım devi yeni nesil Windows işletim sisteminin tanıtım tarihini açıkladı. Lansman etkinliği 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Son on yılın en önemli Windows güncellemelerinden biri olacağı dile getirilen Sun Valley, Windows'un görünüşünü tamamen yenilemeyi amaçlıyor. İşletim sistemini yuvarlak hatlara kavuşturacağı gibi arayüz animasyonlarını ve simgeleri de yenileyecek.

Yeni nesil Windows geliyor Tam Boyutta Gör

Microsoft Store'a Win32 desteği

Görünüşe bakılırsa Microsoft Store da geniş çaplı yenilenmeden nasibini alacak. Şirket ayrıca uygulama mağazasına Win32 uygulamaları için destek eklemeyi planlıyor. Bu hem kullanıcılar hem de geliştiriciler tarafından kesinlikle memnuniyetle karşılanacak.

Yeni nesil Windows geliyor Tam Boyutta Gör

Microsoft CEO'su Satya Nadella kısa süre önce yaptığı açıklamada Windows 10'un lansmanından bu yana en büyük tasarım revizyonuna imza atacaklarını ifade etmişti. Sonbaharda kullanıma sunulacak yeni nesil Windows ile tanışacağımız 24 Haziran'ı merakla bekliyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23002 kez okundu.
72 kişi, toplam 74 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 10, güncelleme ve
2 etiket daha sun valley Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim