Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 10'daki yerleşik video düzenleyicisini Clipchamp ile değiştirdi

Video düzenlemek için Windows 10'daki Video Düzenleyici'yi kullananların uygulamaya veda etme zamanı geldi. Microsoft işletim sistemindeki yerleşik video düzenleyicisini Clipchamp ile değiştirdi.

Microsoft, Windows 10'daki yerleşik video düzenleyicisini değişti Tam Boyutta Gör

Yazılım devi Microsoft, Windows 10'daki Fotoğraflar uygulamasında yerleşik olarak bulunan Video Düzenleyici isimli uygulamayı değiştirmeye karar verdi. Şirket standart aracını rafa kaldırarak modern bir web tabanlı video düzenleme uygulaması olan Clipchamp'i devreye soktu.

Microsoft, Windows 10'daki yerleşik video düzenleyicisini değişti Tam Boyutta Gör

Uygulamanın eski sürümünü açmaya çalışan kullanıcılar Video Düzenleyici'nin Fotoğraflar uygulamasında artık mevcut olmadığını belirten bir bildirimle karşılaşıyorlar. Microsoft video düzenleme için "ücretsiz, güçlü ve kullanıcı dostu" olduğunu söylediği Clipchamp'in kullanılmasını öneriyor.

Microsoft, Windows 10'daki yerleşik video düzenleyicisini değişti Tam Boyutta Gör

Clipchamp daha kapsamlı

Microsoft Edge WebView tarafından desteklenen ve birçok gelişmiş video düzenleme özelliği sunan Clipchamp, daha ileri düzeyde araçlar arayanlar için harika bir seçenek olarak öne çıkıyor. Ancak bazı kullanıcılar, basit bir kullanıma sahip olması nedeniyle eski video düzenleyicisinin ortadan kaldırılmasından rahatsız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim