Anlık Bildirim

Yeni RTX 3060 Ti ve RTX 3060 8GB'ın çıkış tarihi ortaya çıktı

20 Eylül'de düzenlenecek GeForce Beyond etkinliğinde RTX 40 serisi ekran kartlarını duyurmaya hazırlanan Nvidia, RTX 30 serisine de ek modeller getirecek. Kartların çıkış tarihi ortaya çıktı.

Yeni RTX 3060 Ti ve RTX 3060 8GB'ın çıkış tarihi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Ada Lovelace mimarili RTX 40 serisi ekran kartları üzerinde çalışmalarını sürdüren Nvidia, RTX 30 Ampere serisini de kolay kolay geride bırakmayacak gibi gözüküyor. 

Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda Nvidia’nın RTX 3060 8GB, GDDR6X bellek ile güncellenen RTX 3060 Ti ve GA102 yongalı RTX 3070 modelleri üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Şimdi de MegaSizeGPU, Nvidia’nın gerçekten de yeni kartlar üzerinde çalıştığını ve şirketin yönetim kurulu ortaklarının rekabetin arttığı orta segmente daha fazla model getirmeyi planladığını bildirdi.

Ekim sonunda tanıtılabilir

Önceki sızıntılara göre RTX 3060'ın 8GB bellek ile güncellenen yeni sürümü, 12GB belleğe sahip ana modelden 50 dolar daha düşük 300 dolar civarında bir fiyatlandırma ile kullanıcılara sunulacak. GDDR6X bellekler ile güncellenen bir diğer model RTX 3060 Ti ise, bellek bant genişliğinde yüzde 36'lık bir artış sağlayacak. 

Yeni kartlar henüz resmiyet kazanmadığı için bilinen detaylar sınırlı diyebiliriz. Sızıntılar ilk iki modelin RTX 40 modelleri piyasaya sürüldükten sonra Ekim ayı sonunda tanıtılacağına işaret ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5501 kez okundu.
12 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, Teknoloji Haberleri ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim