Anlık Bildirim

Nvidia, RTX 40 serisi ekran kartları için duyuru tarihini açıkladı

Nvidia, merakla beklenen RTX 40 serisi yeni nesil ekran kartlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket bu ay içinde GeForce Beyond etkinliğinde yeni nesil kartlarını duyuracak.

nvidia geforce beyond etkinliğinde rtx 40 serisini duyuracak Tam Boyutta Gör

Nvidia, yaklaşmakta olan GeForce RTX 40 serisi ekran kartları için GeForce Beyond adı altında bir konferans düzenlemeye hazırlanıyor. GTC 2022 kapsamında düzenlenecek olan lansmanda yeni nesil Ada Lovelace mimarili ekran kartları büyük bir bekleyişin ardından duyurulmuş olacak.

Nvidia GeForce RTX 40 serisi tanıtım tarihi 

Nvidia, firmanın yeni nesil ekran kartları için daha önce zaten GTC 2022’yi işaret etmişti. Şimdi ise firma resmen yeni nesil RTX 40 serisi ekran kartlarının GeForce Beyond adlı canlı yayın etkinliğinde 20 Eylül’de Türkiye saati ile 18:00’da duyurulacağı açıkladı. Bu etkinlik ise firmanın resmi Twitch ve GeForce Youtube kanallarından yayınlanacak.

Kod adı Ada Lovelace olan RTX 40 serisi beklendiği gibi Ampere mimarili RTX 30 ailesinin yerini alacak. Düzenlenecek olan etkinlikte hangi kartların tanıtılacağı açıklanmış değil fakat RTX 4090, RTX 4080 ve RTX 4070 kartlarının ilk olarak duyurulması ve detaylandırılmasını bekliyoruz. Fakat ekran kartları muhtemelen bu etkinlikten bir süre daha sonra piyasaya girecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5584 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, GeForce RTX 40 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim