Anlık Bildirim

Bloober Team, yeni Silent Hill oyunuyla ilgili söylentileri yalanladı

IGN ile yaptığı söyleşide, son zamanlarda yeni bir Silent Hill oyununun üzerinde çalışıldığı iddiasını yalanlayan Bloober Team stüdyosu, hayranları hayal kırıklığına uğrattı.

Yaklaşık bir hafta önce Konami, şirketin ve Bloober Team'in ileride belirli oyunlar ortaya çıkarmak için birlikte çalışmaya başladıklarını duyurdu. Bloober Team'in psikolojik korku oyunları geliştirme geçmişi göz önüne alındığında, Silent Hill serisinin hayranları kısa bir süre sonra iki şirketin, beğenilen seriye yeni bir oyun üzerinde çalışacağı konusunda spekülasyon oluşturmaya başladı. Ancak Bloober Team'in Baş Pazarlama Yöneticisi Tomasz Gawlikowski, şu anda planlanan projelerinin yeni bir Silent Hill oyunuyla ilgisi olduğunu reddettiği için kısa sürede bu umutlar boşa çıktı. Haber, yakın zamanda Gawlikowski ile söyleşide bulunan IGN tarafından yayınlandı.

Yeni Silent Hill oyunu bekleyenlere kötü haber Tam Boyutta Gör

Potansiyel bir Silent Hill oyunuyla ilgili söylentiler, hayranların stüdyonun üç Bloober Team projesi için Avrupa Birliği Hibe Fonu'na başvurduğunu keşfetmesiyle ortalıkta dolaşmaya başladı. Hibe Fonu'nun internet sitesine göre, bu projelerden biri Layers of Fear 2'ye atıfta bulunan “H2O” kod adına, diğer iki proje ise “Black” ve “Dum Spiro” kod adına sahip. "Black", Orta Çağ'da geçen bir dünyayı ve bir uzaylı tehdidini içeren birinci şahıs bakış açısına sahip bir oyunu ifade ederken, "Dum Spiro" İkinci Dünya Savaşı sırasında bir gettoda geçiyor. Son iki projenin açıklamalarında Silent Hill'den bahsedilmiyor ancak hayranlar yine de son iki projenin yeni bir Silent Hill oyununa ait olduğuna dair olan umutlarını sürdürüyor.

Yeni Silent Hill oyunu bekleyenlere kötü haber Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim