Anlık Bildirim

Toyota Yaris'in 1.0 litre motor seçeneği Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

1.5 litre benzinli ve hibrit motor seçenekleriyle satılan Toyota Yaris'te artık 1.0 litrelik seçenek de mevcut. Vision donanım seviyesiyle eşleştirilen yeni 1.0 litrelik Yaris'in özellikleri ve fiyatı

2021 toyota yaris 1.0 vision ön tasarım

Geçtiğimiz yılın kasım ayından bu yana 1.5 litre benzinli ve 1.5 litre hibrit seçenekleriyle satışta olan Toyota Yaris, en uygun fiyatlı seçenek olan 1.0 litrelik motor seçeneğine kavuştu. Toyota Yaris 1.0 Vision fiyatı lansmana özel 185.000 TL'den başlıyor.

Yeni Yaris 1.0 Vision özellikleriyle neler sunuyor?

Özel olarak Avrupa için tasarlanan ve geliştirilen yeni Yaris 1.0, yoğun şehir içi yollarda çevik bir sürüş sağlayacak şekilde tasarlandı. 998 cc hacme sahip üç silindirli motor, 72 PS güce ve 93 Nm tork değerlerine sahip. 5 ileri manuel şanzımanla eşleştirilen araç, ortalama 4.5 litre karma yakıt tüketimiyle birlikte Toyota benzinli ürün gamının en düşük tüketimine imza atıyor. Bununla birlikte Yaris 1.0 L, 101 g/km CO2 emisyonu ile dikkat çekiyor. 1.0 litrelik motora sahip Yaris, aynı zamanda 1035 kg’lik yürür ağırlığa sahip oldu.

Düşük sahip olma maliyetiyle birlikte Toyota Yaris keyfini yaşatan Yaris 1.0, TNGA platformunun avantajlarıyla düşük ağırlık merkezi, önceki nesle göre yüzde 37 daha sert gövdesi ve segmentindeki ilk ve tek ön orta hava yastığıyla öne çıkıyor.

Yaris 1.0 Vision, dinamik modelin yaşattığı eğlenceli ve konforlu sürüşten ödün vermeyen donanımlar sunuyor. Yaris 1.0’da 7 inç Toyota Touch 2 multimedya ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto akıllı telefon entegrasyonları, bluetooth telefon bağlantısı ve çok fonksiyonlu direksiyon gibi teknolojik özellikler standart olarak bulunuyor.

Toyota Yaris 1.0, kar beyazı, siyah, metalik gri ve parlak gümüş gri renkleriyle tercih edilebilecek. Ayrıca koltuklarda, modelin sportifliğini yansıtan siyah renkli kumaş döşemelere yer verildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
36432 kez okundu.
76 kişi, toplam 88 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, yaris 1.0 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim