Anlık Bildirim

Yerli otomobil TOGG'dan yeni görsel geldi: Testler devam ediyor

TOGG, kısa süre önce yerli otomobilin gelişim süreciyle ilgili yeni bir paylaşımda bulundu. Bu kapsamda test edilen bir yerli otomobil prototipinin de fotoğrafı gösterildi.

Yerli otomobil TOGG'dan yeni görsel geldi: Testler devam ediyor Tam Boyutta Gör

Yerli otomobil ile ilgili çalışmalar gerek prototip özelinde gerekse fabrika özelinde hızla devam ediyor. Bugün Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'ndan (TOGG) yerli otomobilin gelişim süreciyle ilgili yeni bir görsel paylaşıldı.

Paylaşılan görselde yerli otomobil TOGG'un prototipini bir test sahasında görüyoruz. Söz konusu paylaşımda "Prototip test süreçlerimiz planlarımız doğrultusunda ilerliyor. Bugün aerodinamik ve aeroakustik testlerimiz gerçekleştirildi." ifadelerine yer verilmiş.

Görseldeki beyaz renkli prototip ile yerli otomobilin tanıtımında karşımıza çıkan ilk prototip arasında bazı farklılıklar göze çarpıyor. İlk olarak yanlardaki kameraların yerine geleneksel aynaların kullanıldığını görüyoruz. Bu da akıllara kameraların opsiyon olarak sunulabileceği ihtimalini getiriyor. Ya da bazı markaların yaptığı gibi pazara özel olarak değişebilir.

Ayrıca tampon kenarlarındaki dikey hava girişlerinin olduğu yere yuvarlak sis farları eklenmiş. Bunun yanı sıra ön panel ve alttaki merkez hava girişindeki tasarım detaylarının da biraz değişmiş olduğunu görüyoruz. Gördüğümüz kadarıyla ön tasarımın devamında pek bir değişim yok ancak yerli otomobilin yavaş yavaş üretim halini almaya başladığı aşikar.

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, kısa süre önce katıldığı bir etkinlikte 2022'nin sonunda seri üretime başlayacaklarını yineledi. Üretilen ilk araç fotoğrafta gördüğünüz C-SUV olacak. Söz konusu modelin farklı güç ve menzil sunan seçenekleri bulunacak. Konuyla ilgili gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18924 kez okundu.
101 kişi, toplam 113 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
TOGG, yerli otomobil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim