Anlık Bildirim

Yerli otomobilde Ethereum ve IOTA detayı

Yerli otomobil TOGG'un kariyer.net sayfasında "Blockchain Developer" ilanı yayınlandı. Ethereum, IOTA, Hyperledger Fabric ya da Corda teknolojilerini bilen kişiler aranıyor.

Yerli otomobilde Ethereum ve IOTA detayı Tam Boyutta Gör

Kripto paralarla yaygınlaşan blockchain teknolojisi popülerlik kazanmaya başladı. Blockchain teknolojisi, gelir formüllerinin yanı sıra ulaşım, sağlık, bilim, mühendislik gibi pek çok alanda kullanılabiliyor.

Yerli otomobil TOGG’un blockchain teknolojisi üzerine inşa edileceği daha önceden açıklanmıştı. Şimdi de TOGG tarafından yayınlanan iş ilanıyla hangi blockchain teknolojileri ve ağ yapılarının kullanılacağı ortaya çıktı. İş ilanında “Blockchain Developer” pozisyonu için çalışan aranıyor ve Ethereum, IOTA, Hyperledger Fabric ya da Corda konusunda bilgili olması isteniyor.

Yerli otomobilde Ethereum ve IOTA detayı

Blockchain teknolojisi sayesinde TOGG araçların birbiri ile veri transferi, diğer marka araçlarla veri transferi ve şarj istasyonlarıyla veri transferi işlemleri daha güvenli ve açık bir şekilde yapılabilecek. Mercedes-Benz, Volkswagen, Volvo, Ford, Tesla ve daha pek çok otomobil devi blockchain teknolojisi kullanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim