Anlık Bildirim

Yolcu ve kargo taşıma için tasarlanan elektrikli araçlar: Indigo Flow ve Flow Plus

Son dönemde Uber benzeri yolcu taşıma hizmetleri için tasarlanan elektrikli araçların sayısı artmaya başladı. Bu türde bir araç da CES 2022 kapsamında Indigo'dan geldi. İşte detaylar:

Yolcu ve kargo taşıma odaklı elektrikli araçlar: Indigo Flow Tam Boyutta Gör

Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022 başlamak üzere. Hal böyle olunca fuar kapsamındaki ürün tanıtımları da başladı. Indigo, Flow ve Flow Plus adını verdiği iki elektrikli aracıyla karşımıda.

Söz konusu araçlar bireysel kullanım için değil kargo ve yolcu taşıma odaklı dizayn edilmiş. Bu yüzden sürücü koltuğu merkeze konumlandırılmış. İki aracın da genel tasarımı aynı. Paylaşılan render'larda yolcu taşımak için kullanılması planlanan versiyon üzerinde durulmuş. Araçların erişilebilir fiyatlarla piyasaya sürüleceği de altı çizilen noktalardan.

Yolcu taşıma odaklı versiyonun genel hatları, son zamanlarda bu sektöre özel tasarlanan diğer araçlarla büyük oranda benzer. MPV benzeri tasarım, kolay erişim için düz bir zemin ve geniş açılan sürgülü kapı, bolca baş ve bacak mesafesi ile panoramik cam tavanı bu detaylar arasında gösterebiliriz.

Yolcu ve kargo taşıma odaklı elektrikli araçlar: Indigo Flow Tam Boyutta Gör

İç mekana baktığımızda, konsoldaki her bir detayın sürücü odaklı tasarlandığını görüyoruz. Tüm kontroller sürücünün kolay erişebileceği noktada. Araçla ilgili ayarların tümü direksiyon üzerindeki veya geniş gösterge panelindeki kontroller üzerinden yapılıyor. Alt bölümlerde ise akıllı telefon şarj ünitesi, bardaklıklar ve bolca saklama alanı bulunuyor.

Teknik detayların tümü açıklanmadı ancak araçlarda bulunan 40 kWsa'lik bataryanın tek şarjla 402 kilometre sürüş menzili sağlayacağı belirtiliyor. Araçlara, tekerleklere entegre dört elektrik motoru güç veriyor ve motorların her biri 30 beygir güç ve 250 Nm tork üretiyor. Ayrıca her tekerlekte bağımsız aktif süspansiyon sistemi mevcut. Şirket böylece etkileyici bir konfor vadediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim