Anlık Bildirim

YouTube Android 10 milyar indirme sayısına ulaştı

Google Play Hizmetleri uygulamasından sonra YouTube Android uygulaması da 10 milyar indirme sınırını geçti. Google Maps, Google gibi uygulamalar da sırada.

YouTube Android rekor kırdı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonların dünyada 6 milyardan fazla kişiye ulaştığı tahmin edilirken bu durum uygulama ekosistemini de doğrudan etkiliyor. Artık 10 milyar üzeri indirmelerden bahsediyoruz. 

YouTube Android rekor kırdı

Android dünyasında ilk 10 milyar indirme rakamını geride bırakan uygulama Google Play Hizmetleri olmuştu ancak iskelet kısmında yer aldığı için doğrudan kullanıcı ile etkileşime geçen bir uygulama değildi. YouTube Android bu anlamda 10 milyar rakamına ulaşan ilk kullanıcı etkileşimli uygulama oldu. 

Aktif Android cihaz sayısının 3.5 milyara ulaşması bundan çok büyük etken ancak 10 milyar kullanıcı sayısından bahsetmiyoruz. Yeniden indirmeler, kullanıcının ikinci veya daha fazla cihaz aktivasyonu veya sanal makineler gibi etkenler de var. 

Yine de Çin’de yasaklı olmasına rağmen YouTube uygulamasının elde ettiği başarı dikkat çekici. Diğer taraftan iOS rakamları bilinmediği için bundan çok daha fazla bir rakam söz konusu. 

Android ekosisteminin devasa büyümesi haliyle Google uygulamalarını doğrudan etkiliyor. Google Maps, Google, Gmail gibi uygulamalar 10 milyar kulübüne ilk adaylar. Yine WhatsApp ve Facebook Messenger da onları takip ediyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6701 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, youtube android ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim