Anlık Bildirim

Android ve iOS için YouTube Music dinamik şarkı sözler desteğine kavuşuyor

Google Play Music’in yerine geçen YouTube Music, bazı konularda hala eski platformun gerisinde kalıyor. Sürekli güncellenen platform, sonunda dinamik şarkı sözlerine kavuşuyor.
YouTube Music platformına dinamik şarkı sözleri ekleniyor Tam Boyutta Gör
Spotify ve Apple Music platformları ile rekabet etmek isteyen Google, Play Music platformunun fişini çekerek tüm odağını YouTube Music’e yönlendirmişti. Platform, dikkat çekici özelliklere sahip olsa da bazı özelliklerinin eksikliği ile hala Play Music platformunun gerisinde kalıyor. Durumun farkında olan Google, YouTube Music için beklenen bir özelliği kullanıma sunuyor.

Dinamik şarkı sözleri geri dönüyor

Geçtiğimiz yıl dinamik şarkı sözleri özelliğini TV platformlarında kullanıma sunan Google, bu özelliği şimdi de Android ve iOS platformlarına getiriyor. Yeni özellik, statik şarkı sözlerinin yerine geçerek daha sürükleyici bir deneyim sunuyor.

YouTube Music platformına dinamik şarkı sözleri ekleniyor Tam Boyutta Gör
Google’ın dinamik şarkı sözler sekmesi, Spotify ve Apple Music platformlarında kullanılan sekmelere oldukça benziyor. iOS tarafında ufak farklılıklar sunan özellik, yavaş yavaş tüm kullanıcılar için yayınlanacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim