Anlık Bildirim

YouTube Shorts ses bindirme özelliğine kavuşuyor

Kısa videolar yükleyebildiğiniz YouTube Shorts özelliği yakın zamanda kaydettiğiniz sesleri yerleşik olarak bindirme yöntemiyle yayınlamanıza olanak tanıyacak.  

YouTube Shorts Tam Boyutta Gör

YouTube’un adeta patlama yaşayan TikTok platformuna rakip olarak iki yıl önce kullanıma sunduğu Shorts bugüne kadar belirli ölçekte yaygınlık yakalamıştı. Şimdi çok beklenen bir özellik kullanıma sunulmak üzere. 

YouTube Shorts ses bindirme özelliği

YouTube Shorts özelliği 60 saniyeye kadar videolarınızı kaydederek temel anlamda filtreler ve altyazılar eklemenizi, renk düzeltme yapmanızı sağlıyor. Bununla birlikte ses bindirme yapmak için üçüncü taraf video düzenleme programlarından yararlanmak gerekiyor. 

XDA geliştiricileri tarafından beta versiyonunda keşfedilen bir satır, yakın dönemde ses bindirme için atanmış bir tuş entegre edileceğini gösteriyor.  Böylece kullanıcılar hızlı biçimde istedikleri sesi kaydederek videolarına bindirebilecekler. Henüz YouTube tarafından yapılan bir açıklama yok ancak beta sürümlerinde testlere başlaması çok da uzun beklemeyeceğimiz anlaşılıyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim