Anlık Bildirim

YouTube, videolarda istenilen ana gitmeyi kolaylaştırmak için yeni bir özelliği test ediyor

YouTube, kullanıcıların videonun bir yerine basılı tutup sağa ve sola hareket ettirerek videoda istedikleri ana kolayca gidebilmelerine yardımcı olabilecek özelliği test ediyor.

YouTube, videoda yeni bir hareket ettirme özelliğini test ediyor

Video akış platformu YouTube, yeni bir özelliği test ediyor. Test aşamasındaki özellik, kullanıcıların bir videoda istedikleri süreye gitmelerine kolaylık sağlayabilecek yeni bir çözüm sunuyor.

Mobil cihazlarda yer alan YouTube uygulaması üzerinden bir videoda ileri ya da geri gitmek istenirse videonun sağ veya sol tarafına çift dokunmak gerekiyor. Ayrıca videoya dokunulduktan sonra ekrana gelen ilerleme çubuğu üzerinde istenilen yöne sürükleme yapmak da bir diğer seçenek olarak yer alıyor.

YouTube videolarına basılı tut ve sürükle özelliği geliyor

Video akış platformu, geçtiğimiz yıl videoda ilerleme çubuğuna dokunarak istenilen bir ana atlama özelliğini kaldırmıştı. Özelliğin yeteri kadar kullanışlı olduğunu düşünmeyen bazı kullanıcılar tarafından şirkete yapılan geri dönüşler sebebiyle özellik, mobil uygulamalardan geri çekilmişti.

Platformun Android uygulamasında denenen yeni özellik ile kullanıcılar, videonun herhangi bir yerine basılı tutup istedikleri yöne sürükleme yaparak videoda hareket edebilecekler. Yeni hareket özelliği, Android için YouTube uygulamasının 16.31.34 beta sürümünde kullanıcılara sunulmaya başlandı. Kararlı sürümle yayınlanıp yayınlanmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim