Anlık Bildirim

Beklenen haber geldi! Yüzüklerin Efendisi dizisinin yayın tarihi ve ilk görseli paylaşıldı

Dünyanın en popüler markalarından birisi olan Yüzüklerin Efendisi'nin dizi uyarlamasının yayın tarihi belli oldu. Ayrıca diziden ilk görsel de paylaşıldı.

Yüzüklerin Efendisi dizisinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu Tam Boyutta Gör

Hem filmleri hem de kitapları ile dünyanın en büyük markalarından birisi haline gelen Yüzüklerin Efendisi'nin Amazon tarafından hazırlanan dizisinin yayın tarihi paylaşıldı. Ayrıca ilk görsel de paylaşıldı.

2 Eylül 2022'de Geliyor

Yapılan açıklamaya göre Yüzüklerin Efendisi dizisi 2 Eylül 2022 tarihinde başlayacak. Normalde dizinin bu yıl yayınlanması umut ediliyordu ancak ne yazık ki 1 yıldan fazla bir süre beklememiz gerekecek.

Yüzüklerin Efendisi dizisi Orta Dünya'nın İkinci Çağ'ını anlatacak. İkinci Çağ ise önemli olayların gerçekleştiği 3441 yıllık bir dönemi kapsıyor. Dizi için daha öncesinde paylaşılan tanıtım yazısı şu şekilde: 

"Amazon Studios'un yakında çıkacak yeni dizisi, Orta Dünya tarihinin efsanevi İkinci Çağı'nın kahramanca efsanelerini ilk kez ekranlara getiriyor. Bu epik drama, The Lord of The Rings ve The Hobbit'ten binlerce yıl öncesinde geçecek ve izleyicileri büyük güçlerin dövüldüğü, krallıkların zafere yükseldiği ve harap olduğu bir çağa geri götürecek. Bu çağda beklenmeyen kahramanlar ortaya çıktı, en ince ipliklere umut asıldı ve Tolkien'in kaleminden çıkan en büyük kötü adam, tüm dünyayı karanlığa boğmakla tehdit etti. Görece barışın hakim olduğu bir zamanda başlayan dizi; Orta Dünya'da uzun zamandır korkulan, hem tanıdık hem de yeni olan bazı karakterlerin ortaya çıkışıyla devam edecek. Misty Mountains'in en karanlık yerlerinden, elflerin başkenti Lindon'un görkemli ormanlarına, nefes kesici Númenor ada krallığına ve haritanın en uzak noktalarına kadar uzanan bu karakterlerin tarihe kazındıkları macerayı izleyeceğiz."

Dizi için paylaşılan ilk görseli ve oyuncuların görsellerini aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Yüzüklerin Efendisi Dizinin İlk Görseli ve Oyuncuları

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29492 kez okundu.
23 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, yüzüklerin efendisi ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim