Anlık Bildirim

Zack Snyder, Justice League Snyder Cut'tan sonra DC filmlerini bırakacak

2017 yılında yayınlanan ancak yeniden düzenlenerek 2021 yılında yayınlanacak olan Zack Snyder's Justice League filminin yönetmeni Zack Snyder, bu filmden sonra evreni bırakacak.

Zack Snyder, Justice League Snyder Cut'tan sonra DC filmlerini bırakacak Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere 2017 yılında Justice League isimli DC'nin aynı isimli ekibinden ve çizgi roman serisinden uyarlanan bir film yayınlandı. Film ne yazık ki yönetmen değişikliğinden dolayı beklenileni veremedi. Geçtiğimiz yıl da filmin orijinal yönetmeni olan Zack Snyder'ın versiyonunun HBO Max'te yayınlanacağı açıklandı ve Snyder çalışmalara başladı.

Justice League'in ardından DC sinema evreninden ayrılan Zack Snyder'ın, Zack Snyder's Justice League'i yapacağı açıklandığında birçok izleyici sadece bu filmlik değil, yönetmenin ileride de evrende çalışacağını düşünmüştü. Kimseden de bir süre açıklama gelmedi. Ancak geçtiğimiz saatlerde Zack Snyder, bu film bittikten sonra başka DC filmi yönetmeyi pek düşünmediğini açıkladı ve durum netlik kazandı.

Kendisi filmi ilk yazdığında ikinci film için de planının hazır olduğunu söylemişti. Hatta Kevin Smith geçtiğimiz günlerde, Zack Snyder's Justice League'in sonunun Justie League 2 için kapı araladığını belirtmişti. DC evreninin gelecekte nasıl bir yöne gideceği cidden büyük merak konusu.

Zack Snyder's Justice League, Mart 2021 tarihinde birer saatlik 4 bölüm şeklinde yayınlanacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim