Anlık Bildirim

Zoom, Mac'lerde görüşmelerden sonra mikrofonun açık kalma hatasını düzeltti

Zoom, bir görüşmeyi bitiren kullanıcıların turuncu mikrofon açık simgesini görmeye devam ettiğini bildirmesi üzerine platform, hatayı onayladı ve bir güncelleme yayınladı.

Zoom, MacOS için bir hata düzeltmesi yayınladı

Popüler video konferans platformu Zoom, birçok kullanıcı tarafından bir konferansın sonlandırılmasına rağmen mikrofonun devre dışı bırakılmadığına dair gelen raporlardan sonra Mac uygulamasında yaşanan bu hatayı düzelttiğini duyurdu.

Zoom hatayı düzeltti

Kullanıcılardan birçok rapor gelmesiyle beraber Zoom, video konferanstan ayrıladıktan sonra bile turuncu mikrofon kullanımda göstergesinin görünmesine neden olabilecek bir hata olduğunu onayladı. Bir süre önce, bir kullanıcının mevcut sorunu dile getirmesi üzerine şirketten hatanın düzeltildiğine dair bilgi paylaşıldı.

Zoom, bir toplantıdan, çağrıdan veya web seminerinden ayrıldıktan sonra mikrofonun kapanmadığı hatasını yaşayan kullanıcıların MacOS uygulamalarını güncelleyerek sürüm 5.9.3'ü kullanabileceklerini duyurdu. Ayrıca, yaşanabilecek bir hatan en hızlı şekilde kullanıcıya ulaştırılabilmesi için kullanıcıların otomatik güncellemeyi açmalarını tavsiye ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim