Anlık Bildirim

1. Dünya Savaşı temalı FPS oyunu "Isonzo" PC için duyuruldu

2015 yılında yayınlanan Verdun isimli oyunun devamı niteliğindeki Birinci Dünya Savaşı temalı FPS oyunu Isonzo, PC için duyuruldu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

1. Dünya Savaşı temalı FPS oyunu 'Isonzo' PC için duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını M2H'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise M2H ve Blackmill Games'in yaptığı 1. Dünya Savaşı temalı oyun Isonzo, PC için duyuruldu.

Isonzo isimli oyun, 2015 yılında yayınlanan Verdun'un ve 2019 yılında yayınlanan Tannenberg'ün devamı niteliğinde bir oyun. Isonzo, 1. Dünya Savaşı'nda İtalya Cephesi'nde geçecek. Oyun Alpine warfare yani, dağ savaşına sahip olacak.

Aynı Tannenberg ve Verdun isimli oyunlarda olduğu gibi geliştiriciler bu oyunda da savaşın kendisine ve detaylarına mümkün olduğunca sadık kalmayı hedefliyor. Geliştiriciler yine eski oyunlarda da olduğu gibi bu oyunun temelini de kapsamlı bir araştırma sonrasında oluşturmuş. 

Isonzo, şu anda PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlaySstation 4 ve Xbox One için geliştiriliyor. Ne yazık ki şu an için bir çıkış tarihi yok ancak bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor. Oyunun duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim