Anlık Bildirim

Akıl almaz olay: 100 bin dolarlık kripto para aktarımı için 23.7 milyon dolar işlem ücreti ödendi

Kripto paralardaki büyüme devam etse de artan işlem ücretleri kullanıcıların canını sıkmaya devam ediyor. Dün yaşanan ilginç bir olayda ise 100 bin dolarlık bir işlemde 23.7 milyon dolar ücret ödendi.

100 bin dolarlık Tether aktarımı için 23.7 milyon dolar ödendi Tam Boyutta Gör

Kripto para birimleri hızla yaygınlaşmaya devam ediyor. Ancak işlem ücretlerindeki artışlar da birçok kullanıcının canını sıkıyor. Ethereum ağında meydana gelenler nedeniyle yükselen ücretler de buna sebebiyet veren şeylerin başında yer alıyor.

Dün de bu konuyla alakalı akıl almaz bir olay yaşandı. Hong Kong merkezli kripto para borsası Bitfinex, 100.000 dolarlık bir Tether aktarımı için 23,7 milyon dolar ödediklerini açıkladı.

Gelen haberlere göre Bitfinex’in ana cüzdanlarından birinden başka bir borsa olan DeversiFİ’ye 100 bin dolar gönderilmek istendi. Borsaya göre öğle saatlerinde gerçekleşen işlemde yaklaşık olarak 23.7 milyon dolar işlem ücreti ödendi. Bu sorunun neden yaşandığı hakkında ise henüz bilgi bulunmuyor.

100 bin dolarlık Tether aktarımı için 23.7 milyon dolar ödendi Tam Boyutta Gör

"Müşterilerin varlıkları risk altında değil"

DeversiFİ yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda, “27 Eylül saat 11.10’da (UTC) yapılan bir işlem sırasında hatalı bir şekilde yüksek işlem ücreti alındı. DeversiFİ şu an bu olayın nasıl olduğunu bulmaya çalışıyor. Hiçbir müşterimizin varlıkları risk altında değildir. Gelişmeleri müşterilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

The Block’un Crypto’nun haberine göre bu miktar, şu ana kadarki en büyük Ethereum işlem ücreti olabilir. Bundan önce de haziran ayında 5 milyon dolar ücret ödenen iki işlem gerçekleşmişti. Yapılan işlemin detaylarına da buradan ulaşmak mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10225 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), bitfinex ve
2 etiket daha ethereum Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim