Anlık Bildirim

Nvidia DLSS desteğine sahip oyun sayısı 100'ü geçti

Nvidia'nın derin öğrenme kullanarak performansı etkilemeden yüksek çözünürlük veren yeni teknolojisi DLSS, artık 100'den fazla oyunda destekleniyor.

100'den fazla oyunda Nvidia DLSS desteği var

Oyun dünyasının son döneminde şüphesiz en popüler teknolojilerden biri de DLSS. Nvidia'nın derin öğrenme kullanarak performansı etkilemeden çözünürlüğü yükselten bu teknolojisi henüz çok yaygınlaşmış değil. Ancak Nvidia, DLSS desteğini hızlı bir şekilde yeni oyunlara getiriyor. 

DLSS'li Oyun Sayısı 100'ü Geçti

Geçtiğimiz saatlerde açıklanan DLSS desteği alan yeni oyunlarla birlikte DLSS'li oyun sayısı 100'ü geçti. Nvidia'nın açıklamasına göre dün akşam saatlerinde 28 yeni oyuna DLSS desteği geldi. Oyunlara ve DLSS'li test sonuçlarına buradan bakabilirsiniz.

Ayrıca Nvidia, önümüzdeki günlerde DLSS desteği alacak iki oyunu da açıkladı: 

  • Alan Wake Remastered (5 Ekim) – NVIDIA DLSS, 4K'da 2 kata kadar performans artışı sağlıyor. Alan Wake Remastered'ta etkinleştirilen NVIDIA DLSS ile her GeForce RTX GPU, 4K'da maksimum ayarlarda 60 FPS'nin üzerine çıkabilir.
  • INDUSTRIA (30 Eylül) – Ayarların maksimuma çıkarılması ve ışın izlemenin etkinleştirilmesiyle NVIDIA DLSS, INDUSTRIA'da performansı 2 kata kadar hızlandırır.

Bu Ay Splitgate ve Deathloop'a NVIDIA Reflex Geliyor

NVIDIA Reflex, oyun geliştiricilerinin yazılım geliştirme kitleri, eklentiler ve kapsamlı belgeler sayesinde oyunlarına eklemeleri için hızlı ve kolay olma özelliğini taşıyor. 20'den fazla oyunda gecikme optimizasyon teknolojisi bulunuyor. Eylül ayında bu listeye Splitgate ve Deathloop da katılıyor ve %50'ye varan gecikme tasarrufu sağlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim